StoryEditor

Top paušál získate za 40 eur. Aj s malým trikom

05.02.2015, 07:37
Neobmedzené volania, písanie správ ale aj napríklad zľava na pohonné látky či služba za streamovanie hudby. Aj to viete dostať za svoj paušál.

HN sa spýtali operátorov, čo ponúknu malému podnikateľovi, ktorý by chcel na svoj biznis paušál minúť určitú sumu. A tou je 40 eur za jeden mesiac. V zásade vždy telefonujete a píšete bez obmedzení. Operátorov sme zoradili podľa abecedného poradia. 

O2

Najmladší slovenský operátor radí využiť službu O2 Moja Firma s malým trikom. Samotná služba síce môže presiahnuť rozpočet,
maximálne zaplatíte v rámci služieb programu 44 eur, no pokiaľ si k tejto službe objednáte ešte aj mobilný telefón v rámci ponuky O2 Mobil, môžete sa dostať aj pod limit 40 eur. Akcia totiž dovoľuje získať zľavu 20 percent na faktúru. Samozrejme, že za každý mesiac.

Cena za faktúru bude tak po zľave 35,2 eura, no k nej ešte musíte započítať cenu telefónu. V tomto prípade môžete pozerať napríklad smartfón Lenovo (konkrétne model A536) za cenu štyri eurá na mesiac.

A tak v konečnom dôsledku zaplatíte maximálne 39,2 eura (pokiaľ využívate len služby z balíka). Pozitívnou správou je, že aj ak ste si telefón zobrali, stále ste bez viazanosti. Služba navyše nemá stanovený pevný mesačný poplatok (faktúra môže byť aj na nule, ak program nevyužívate). Ak by ste sa rozhodli odísť, jediné, čo musíte urobiť, je vyplatiť sumu za telefón.

Pre podnikateľov ponúka operátor navyše zľavy na pohonné látky, spracovanie učtovných dokladov či výpočtovú techniku. 

 

V balíku nájdete:

 Volania do všetkých sietí na Slovensku (neobmedzene).

 Volania do všetkých štátov Európskej únie zo Slovenska či z Česka (neobmedzene).

 V Českej republike používate svoje služby za rovnaký poplatok ako na Slovensku. „Neexistuje“ tak pre vás roaming.

 SMS a MMS do všetkých sietí na Slovensku a Európskej únie (neobmedzene).

 Internet v mobile (5 000 MB) 

 

Orange

Operátor s najväčším postavením na trhu by zákazníkovi odporučil vybrať si v ponuke program Panter 40. V tomto prípade máte možnosť vyberať si aj mobilný telefón, no pokiaľ žiadny nechcete, program máte bez viazanosti.

Ak sa zaviažete na 15 mesiacov a bez telefónu, dostanete 10-percentnú zľavu z mesačného poplatku. Platiť tak budete 36 eur.

Orange rovnako upozorňuje, že v tomto prípade môžete využiť službu s názvom Navzájom zadarmo, kde si voláte a píšete správy medzi piatimi účastníkmi zadarmo. Nezáleží na tom, kto komu z vybraných piatich čísel volá či píše.

Podmienkou je však mať, samozrejme, operátora Orange. Súčasťou je aj bonusová služba, kde si vyberáte z benefitov ako poistenie svojej faktúry alebo vybrané televízne programy zadarmo v telefóne. Pevný mesačný poplatok za Panter 40 je stanovený už podľa označenia v základe na 40 eur.

Tu však nemáte nekonečné volania do sietí Európskej únie. Môžete však využiť malý trik. Ak si zvolíte program Panter Pro 45 a zoberiete si ho bez telefónu s viazanosťou na 15 mesiacov, máte k dispozícii oveľa pokročilejší balík služieb za cenu 40,5 eura. 

 

V balíku nájdete:

Volania do všetkých sietí na Slovensku (neobmedzene).

Posielanie SMS a MMS do všetkých sietí (neobmedzene).

Internet v telefóne (6 000 MB – následne klesne prenosová rýchlosť).

Zvýhodnené ceny hovorov do EÚ, USA a Kanady (0,12 eura za minútu).

Zvýhodnená cena dát v roamingu EÚ (0,12 eura za MB). 

 

Telekom

Operátor, ktorý priniesol ako prvý na telefóny mobilnú 4G sieť, radí v tomto modelovom príklade využiť službu paušálu
Happy XL. V danom prípade máte rovnako možnosť službu kúpiť s mobilným telefónom alebo bez neho.

Ak nechcete žiadny smartfón, Telekom vám odpustí šesť eur z mesačného poplatku. Zo základných 40 eur sa tak dostanete na 34 eur. Pri balíku XL sa Telekom zameral na zvýhodňovanie dotácií mobilných telefónov.

Ak si niektorý vyberiete, nemusíte ho v konečnom dôsledku zaplatiť naraz, ale máte ho rozložený v splátkach mesačne. Čo je pre mnohých ľudí prijateľnejšie.

Okrem iných bonusov získate pri tejto službe aj zadarmo Deezer Premium Plus, čo je streamovacia hudobná služba na spôsob Spotify. Máte tak už v programe Happy XL okamžitý prístup k miliónom skladbám. 

 

V balíku nájdete:

Volania do všetkých sietí na Slovensku (neobmedzene).

Volania do štátov Európskej únie (1 000 voľných minút).

Prijímanie hovorov v EÚ (1 000 voľných minút).

Posielanie SMS a MMS (neobmedzene). 

Internet v telefóne (4 000 MB - následne sa rýchlosť zníži) 

01 - Modified: 2007-03-07 09:10:00 - Feat.: 0 - Title: Izraelskí vojaci zatkli v Ramalláhu hľadaných militantov
01 - Modified: 2024-03-21 11:40:24 - Feat.: - Title: Orange vypol po 18 rokoch prevádzky 3G sieť. Nahradí ju 4G sieťou a rozšírením 5G 02 - Modified: 2024-02-14 12:24:46 - Feat.: - Title: Slovak Telekom potešil svojich zákazníkov. 5G sieť rozšíril do ďalších miest a obcí 03 - Modified: 2023-11-30 14:08:24 - Feat.: - Title: Orange zveruje svoje mediálne plánovanie a stratégiu agentúre EssenceMediacom 04 - Modified: 2023-11-03 15:51:49 - Feat.: - Title: Telekom rieši nepríjemné otázky za vianočným stolom. Ukazuje, že rešpekt je ten najkrajší darček 05 - Modified: 2023-09-04 14:09:54 - Feat.: - Title: Orange predstavuje nový komunikačný koncept. V centre pozornosti je "čLOVEk"
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 15:10