StoryEditor

Partneri roka

14.05.2003, 00:00

V uplynulých dňoch sa v Bratislave uskutočnilo stretnutie obchodných partnerov spoločnosti IBM Slovensko. Na podujatí sa zúčastnili predstavitelia vyše 60 firiem, ktoré spolupracujú so spoločnosťou IBM a ponúkajú jej produkty na Slovensku.
Ocenenie Partner roka 2002 si na stretnutí prevzali predstavitelia spoločností BGS Distribution, HT Computers a ASBIS.
"IBM v rámci svojej ponuky poskytuje hardware, software, služby a niektoré ďalšie produkty -- konkrétne aplikácie a riešenia pre klientov však realizujú naši partneri. Je pre nás preto veľmi dôležité budovať si s nimi dobré vzťahy, rozvíjať oblasti spolupráce a ich vedomosti a znalosti z konkrétneho prostredia premietať do našej stratégie a budúceho rozvoja," povedal po stretnutí Boris Kekeši, generálny riaditeľ spoločnosti IBM. "Spojením našich produktov z rôznych segmentov vieme prostredníctvom partnerov poskytnúť klientom špičkové a bezkonkurenčné riešenia," dodal pán Kekeši.
"Hlavnými prínosmi pre našich partnerov je nový obchodný model spolupráce s IBM -- Value Based Model, ktorého cieľom je väčšia ochrana pre investície našich partnerov, uľahčenie predaja koncovým spotrebiteľom a zabezpečenie vysokej kvality dodávky," povedala pani Ješková. "IBM si váži spoluprácu s partnermi, ktorí investujú do zvyšovania svojho know-how v oblasti IBM technológií a je pripravená ich v tomto roku ešte intenzívnejšie podporovať. Zároveň sme otvorení pre nadviazanie spolupráce s novými partnermi, ktorým IBM ponúka v rámci svojich produktov aj atraktívne programy na vývoj vlastných softwarových riešení," doplnila pani Ješková.

menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. máj 2024 16:54