StoryEditor

Dovolenka aj prasa. Aké darčeky dostávajú naši biznismeni?

24.12.2014, 16:00

Najkrajší darček mi dala manželka pred dvomi rokmi, keď sa nám narodil druhý syn. Prišiel na svet síce až 25. decembra skoro ráno, ale pre nás to bol darček pod stromček.

Najbizarnejší darček som dostal, keď som mal 10 rokov. Veľmi som si prial akvárium. Našiel som ho zabalené pod stromčekom aj s rybičkami a rastlinkami. Dodnes mi nie jasné, ako sa to podarilo rodičom takto v utajení pripraviť.
Jiří Koudela, riaditeľ predaja, Slovakia Energy

 


Minulý rok som dostal darček, ktorý by urobil radosť aj malému chlapcovi. Bol to stolový minifutbal. Som rád, že sa pri ňom môže stretnúť celá rodina a aj priatelia.

Oceňujem najmä spoločne strávené hodiny, ktoré sú plné športového nadšenia a fandenia.
Vladimír Komár, generálny riaditeľ, Dermacol

 

 


Moja priateľka vie o mojej vášni k autám. Dostal som od nej auto a presne ten typ, o ktorom snívam. Tento darček sa však zmestil pod vianočný stromček, keďže išlo o auto na diaľkové ovládanie, ale s fungujúcimi svetielkami.
Attila Forgon, Product & Brand Manager, SodaStream

 


Najprekvapivejším a zároveň najnečakanejším darčekom ma prekvapili zamestnanci minulé Vianoce. Na vianočnom večierku, pri vyhlasovaní najlepších zamestnancov, mi darovali krásne spracovanú knihu fotografií a novinových výstrižkov, ktorá mapovala obdobie od môjho nástupu na pozíciu generálnej riaditeľky až po súčasnosť.

Takáto pozornosť ma tesne pred odchodom na krátku materskú dovolenku veľmi dojala.
Karolína Topolová, generálna riaditeľka, AAA AUTO

 


Tento rok som vlastne dostala vianočný darček predčasne. Veľmi som túžila vidieť a precestovať Brazíliu. Neodradila ma vzdialenosť, exotickosť ani zvesti o tom, aká je nebezpečná. Objednala som si zájazd a tešila sa. Dva týždne pred odchodom mi však cestovka pre nízky záujem a nenaplnený počet účastníkov dovolenku zrušila. Sklamanie bolo veľké.

No podarilo sa niečo neskutočné – iná cestovka mi dovolenku zabezpečila aj napriek tomu, že nemala „skupinu“, čo som ani netušila. Až v Brazílii som sa dozvedela, že na tomto zájazde som len ja, sama. Precestovala a užila som si nádhernú krajinu a super ľudí len so sprievodcom, a to bol ten najneočakávanejší darček k mojim tohtoročným Vianociam... splnený sen.
Beáta Haramiová, predsedníčka predstavenstva, VÚB Generali DSS

 


Najbizarnejší darček, aký som kedy na Vianoce dostal, bolo živé mláďa prasaťa. Najšialenejší dar bol takzvaný únos do Berlína, keď som v aute dostal obálku, ktorá mi oznamovala, že ma práve vezú na letisko a letím do Berlína. A najkrajším darom bola antická socha Budhu.
Ingo Höernecke, generálny riaditeľ, Sheraton Bratislava Hotel

 

 


Pre mňa sú to moje deťúrence, aj keď Natálka prišla pred Vianocami a Maťko v máji. Najkrajším darčekom je, keď sa môžeme stretnúť celá rodina a tešiť sa z tej úprimnej detskej radosti, keď si otvárajú darčeky.
Martin Vlčko, člen predstavenstva a finančný riaditeľ SOFTIP, a.s.

01 - Modified: 2007-01-30 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Číslo dňa
01 - Modified: 2021-12-23 21:26:51 - Feat.: - Title: Keď si nepriatelia podali ruky. Duch Vianoc vytiahol mužov zo zákopov a zastavil zabíjanie 02 - Modified: 2021-12-23 11:37:54 - Feat.: - Title: Jedlo na hostine potreli petrolejom, scenárista skončil na Sibíri. Toto si o Mrázikovi nevedel 03 - Modified: 2021-12-22 08:47:46 - Feat.: - Title: Nela Slováková prekvapivo o plastikách: Nehanbím sa povedať, aké úpravy na sebe mám 04 - Modified: 2021-12-20 11:53:54 - Feat.: - Title: Herečka z novej Popolušky: Bozk mužov by v roku 2021 nemal vyvolávať kontroverzie 05 - Modified: 2021-12-19 13:49:15 - Feat.: - Title: Nalaď sa na sviatky ako sa patrí. Toto sú najlepšie vianočné epizódy našich milovaných seriálov
menuLevel = 2, menuRoute = style/vikend, menuAlias = vikend, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 20:30