V Bratislave sa rozbehlo už šieste kolo protestov proti ministrovi vnútra Kaliňákovi.HN/Pavlína Chalupková
StoryEditor

Zbavili sme sa Mečiara, zbavíme sa aj Smeru, vyhlásil Sulík pred Bonaparte

Dnes sa konali dva protesty za odvolanie Roberta Kaliňáka. Prvý pred luxusným komplexom Bonaparte, druhý v Prešove.

"Takisto, ako sme sa bavili Vladimíra Mečiara je šanca, že sa zbavíme aj strany Smer. Konečne tu nebude banda komunistov vyhrávať voľby," vyhlásil šéf strany SaS Richard Sulík na pondelkovom proteste.
V Bratislave pred Bonaparte išlo už o šiesty protest. Napriek tomu, že ľudí už počas letných prázdnin ubúda, demonštrácie budú pokračovať aj naďalej.
"Budeme tu každý týždeň," odkázal ľuďom šéf OĽaNO Igor Matovič. Okrem Bratislavy sa konal protest aj v Prešove. Ich cieľom je odvolanie ministra Roberta Kaliňáka z funkcie.

Protest pred Bonaparte (sledujeme online) 19:11 Protest sa končí hymnou Dnešný protest sa končí spievaním slovenskej hymny.

Opozícia v Bratislave zorganizovala šieste kolo protestov proti ministrovi Kaliňákovi
Zdroj: HN/Pavlína Chalupková
19:10 Galko sa prihovára z Prešova Galko sa prihovára z Prešova, kde sa koná takisto protest. "Prešov zdraví Bratislavu. Vyzýva ľudí, aby kričali odstúpiť." 19:06 Krajčí: Zaleží nám, aby sa tu lepšie žilo "Verím, že sem budeme ďalej chodiť, pretože nám záleží, aby sa v tejto krajine lepšie žilo," hovorí poslanec OĽaNO-NOVA Marek Krajčí.. 18:58 My sme tu, my sme realita, odkazuje Cigániková Ficovi "Máme tu najdlhšiu šnúru protestov v histórii. Až tak nám to vadí. My nezmizneme tak ako vaše kauzy. Pán premiér vyrušuje nás, ako klamete," hovorí Cigániková. "My sme tu, my sme realita. Odstúpte a nechajte robiť iných. Odstúpiť," vyzýva Cigániková na proteste.
Zdroj: HNtelevízia
18:54 Cigániková: Fico vidí len seba "Viete čo vidí premér Fico. Vidí len seba," hovorí poslankyňa SaS Jana Cigániková. 18:49 Nové tričká proti Kaliňákovi
V Bratislave sa rozbehlo už šieste kolo protestov proti ministrovi vnútra Kaliňákovi.
Zdroj: HN/Pavlína Chalupková
18:47 Bilbord nahnevaného Slováka 18:44 Sulík: Zbavili sme sa Mečiara, zbavíme sa aj Smeru "Takisto, ako sme sa bavili Vladimíra Mečiara je šanca, že sa zbavíme aj strany Smer. Konečne tu nebude banda komunistov vyhrávať voľby," hovorí Sulík. 18:43 Smer stráca, ide dole rovno ku dnu," tvrdí šéf SaS. "Z protestov máme veľmi veľa, lebo každým dňom čo Kaliňák lepí na stoličke a Fico býva v hentej opache, tak každým dňom Smer stráca, ide dole rovno ku dnu. Toto je vítaný vedľaší efekt. Konečne banda zlodejov stratí svoj politický domov," hovorí Sulík. 18:41 Sulík: Nevidíme najmenší dôvod uľahčovať týmto pánom odstupovanie "Nevidíme najmenší dôvod uľahčovať týmto pánom odstupovanie. Oni nech pekne odstúpia pod tlakom ulice, tak ako odstúpil Pavol Paška," hovorí Sulík
Opozícia v Bratislave zorganizovala šieste kolo protestov proti ministrovi Kaliňákovi
Zdroj: HN/Pavlína Chalupková
18:35 Matovič: Fico zobral úplatok Matovič vysvetľuje, prečo tvrdí, že Fico zobral úplatok od podnikateľa Bašternáka. 18:31 Rajtár: Odstúpiť a riadne vyšetriť Na pódiu je poslanec SaS Jozef Rajtár. "Odstúpiť a riadne vyšetriť," odkazuje Rajtár. Hovorí, že podal trestné oznámenie v kauze Bašternák. 18:29 Remišová vyzýva Kaliňáka, aby odstúpil "Prosím vás odstúpte a choďte si robiť svoj biznis mimo politiky," hovorí Remišová. Ľudia opäť skandujú odstúpiť, odstúpiť.
Zdroj: HNtelevízia
18:26 Remišová: Neupozorňovať na korupciu by znamenalo tolerovať veľký zločin "Neupozorňovať na korupciu by znamenalo tolerovať veľký zločin. Korupcia je sociálny zločin, pripravuje a kradne peniaze našim rodinám, dlchodcom a čestným podnikateľom, ktorí platia dane," povedala poslankyňa Veronika Remišová na proteste. 18:24 Matovič pozýva novinárov na protest Matovič vyzýva novinárov, aby namiesto písania komentárov "aspoň raz prišli na protest." "Pozývam všetkých novinárov, ktorí nás odsudzujú, aby sem prišli," hovorí Matovič. 18:19 Nech sa už pracú a ministra stiahnu, tvrdí Sulík "Na toto treba pravidelne upozorňovať, nie je to normálny stav. Toto je niečo strašne zlé, A preto sme tu dnes, aj ďalšie pondelky," hovorí šéf SaS. Dodal, že sú nielen "pred touto opachou, ale aj v Prešove." "Treba dať Smeru najavo, že toto nie je prípustné. Nech sa už pracú a nech toho ministra stiahnu." Ľudia skandujú "Odstúpiť."
Zdroj: HNtelevízia
18:17 Sulík: Žijeme v pomýlenej dobe „Žijeme v pomýlenej dobe. Vláda sa nám snaží vysvetliť, že to že býva v tomto dome, ktorý je postavený z danových podvodov, je v poriadku. Takisto má byť v poriadku to, že Kaliňák vyšetruje sám seba," prihovára sa Sulík ľuďom. 18:14 Ľudia sa pomaly zbiehajú Ľudia sa pomaly zbiehajú pred Bonaparte, čaká sa na začiatok šiesteho protestu pred luxusným komplexom.
Zdroj: HNtelevízia
18:05 Sulík na pódiu Richard Sulík vystúpil na pódiu. Povedal, že ešte sa bude čakať na príchod ľudí. 18:03 Koncert Petra Janků Protest začína koncertom Petra Janků, zatiaľ je tam stále veľmi málo ľudí.
Zdroj: HNtelevízia
17:54 17:54 Zatiaľ je pred Bonaparte menej ako sto ľudí Pár minút pred začiatkom protestu je pred Bonaparte menej ako sto ľudí. 17:32 Matovič: Koniec protestov? Považovali by sme to za ústup z bojiska Napriek tomu, že ľudi už počas letných prázdnin ubúda, demonštrácie budú pokračovať. "Považovali by sme to za ústup z bojiska a preto sme sa rozhodli, že protesty budú pokračovať. Počet ľudí je stabilný a to aj napriek dovolenkám vysokým teplotám," povedal šéf OĽaNO Matovič.  17:19 Sulíkovci idú na protest do Prešova 16:59 Protest v Bratislave a v Prešove Dnes sa od 18.00 hod. konajú dva protesty za odvolanie Roberta Kaliňáka. Prvý bude pred luxusným komplexom Bonaparte, kde býva premiér Robert Fico, durhý na námestí v Prešove.
Bonaparte protest 18 07 2016
Zdroj: MAFRA/Pavol Funtál

01 - Modified: 2024-04-18 18:00:37 - Feat.: - Title: Parlament v prvom čítaní schválil zákon o strategických investíciach, opozícia ho kritizuje 02 - Modified: 2024-04-16 19:03:09 - Feat.: - Title: Koaličný valec. Opozícia kritizuje odvolanie Jána Mazáka z funkcie predsedu Súdnej rady 03 - Modified: 2024-04-16 18:49:05 - Feat.: - Title: Pred parlamentom protestovali stovky ľudí proti zásahom do kultúry 04 - Modified: 2024-04-15 13:11:49 - Feat.: - Title: Príspevok na opatrovanie detí s ŤZP by sa mohol zvýšiť zo 100 na 300 eur, navrhuje opozícia v parlamente 05 - Modified: 2024-04-15 14:22:15 - Feat.: - Title: Fico kritizuje opozíciu: Nerozumeli tomu a my sa s tým teraz boríme. U Ódora nepohli ani prstom
menuLevel = 3, menuRoute = tv/stare-sekcie/politika, menuAlias = politika, menuRouteLevel0 = tv, homepage = false
19. apríl 2024 08:20