Na jesennom stretnutí hotelierov diskutovali sprava Miroslav Spišiak, Jana Jančulová a Iveta Trusková.Peter Mayer
StoryEditor

Hotelierom chýbajú informácie o škandáloch

07.11.2017, 22:07
Dosah nebezpečných výrobkov je aj v hoteloch a reštauráciách.

Fipronilové vajcia, konské či opičie mäso, alebo mlieko, ktoré sa viac podobá vode. Toto sú potravinové škandály, s ktorými sa musia pasovať aj majitelia hotelov, penziónov, reštaurácií či sami predajcovia. Práve kauzy a ich dosah na reštauračné služby boli jednou z tém na Jesennom stretnutí hotelierov konferencie Horeca, ktorú pripravili Hospodárske noviny v spolupráci so Zväzom hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky.


Odhalí len škandál
„Potravinové škandály tu boli aj dávno predtým, len sa o nich nehovorilo. Napríklad dojčenská výživa, dojčenské mlieko,“ hovorí víťazka súťaže Hotelier roka 2017 Sylvia Holopová. Podľa nej súvisia s etikou podnikania aj dodávateľov, ktorí napríklad prebaľujú mäso. To, že sa vo výrobkoch ocitávajú aj iné druhy mäsa, potvrdil na konferencii odborník v potravinárstve Miroslav Spišiak....

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2022-08-17 07:23:24 - Feat.: - Title: Britský reťazec reaguje na krízu. Umožní zákazníkom nakupovať potraviny na splátky 02 - Modified: 2022-08-15 16:15:18 - Feat.: - Title: Aspoň náznak miernej úľavy. Rekordný rast cien prvýkrát pribrzdili lacnejúce palivá 03 - Modified: 2022-08-14 10:00:00 - Feat.: - Title: Toto milovníkov mäsa nepoteší. Nová štúdia objasnila vplyv potravín na životné prostredie 04 - Modified: 2022-08-03 08:00:21 - Feat.: - Title: Sieť potravín Môjobchod získala 2. miesto v počte predajní 05 - Modified: 2022-07-29 14:00:00 - Feat.: - Title: Eko Inak Podcast: Všetko, čo chceš a potrebuješ vedieť o plytvaní potravinami
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
17. august 2022 19:08