StoryEditor

Pekári plánujú úpravy odbytových cien svojich výrobkov

18.02.2018, 23:00

Slovenskí pekári v posledných rokoch čelia výrazným problémom, ktoré ohrozujú domácu výrobu pečiva. Nedostatok vyučených pracovníkov, klesajúca tendencia spotreby pečiva, dovoz surovín zo zahraničia či neaktuálny zákon o cenách. Aj tieto faktory prispievajú k červeným číslam v sektore pekárskej, cestovinovej a cukrárskej výroby. S riešením krízovej situácie v priemysle by mali začať počnúc aktualizáciou ekonomicky oprávnených nákladov, o ktoré sa opiera zákon o cenách.

Výrobné náklady sa menia

Po...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-10-19 09:53:59 - Feat.: - Title: Pekári sa pripravujú na drahé Vianoce, ceny masla dosahujú rekordné maximá 02 - Modified: 2024-10-16 14:41:02 - Feat.: - Title: Vláda podľa Demokratov dá potravinárom najmenej peňazí, agrominister tvrdí opak 03 - Modified: 2024-10-16 08:18:37 - Feat.: - Title: Memorandum rezortu pôdohospodárstva s pekármi a obchodníkmi má zvýšiť podiel domácich výrobkov 04 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Keď gazdinky kradnú milióny (komentár) 05 - Modified: 2024-01-25 21:02:51 - Feat.: - Title: Rezort práce predstavil ďalšiu formu pomoci pre pekárov, zamestnancov je nedostatok
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
21. november 2024 23:51