Pýcha Slovákov, a najmä našich bačov. Máj sa u nás nesie v znamení prvých ovčiarskych výrobkov a medzi nimi je aj najkvalitnejšia ovčia bryndza.
„Ovca je už na paši a vie si tam vybrať, čo chce, keď je už lúka rozkvitnutá. To sa potom odzrkadlí aj v kvalite mlieka,“ hovorí Miroslav Dianiška, konateľ firmy Agrofarma Dianiška.
Práve preto tento mliečny výrobok obsahuje najviac probiotických látok a vitamínov, ktoré sú zdravé pre spotrebiteľov.
Bryndza po celý rok
Fanúšikovia bryndze sa pritom nemusia obávať, že by sa im neušlo. Na farme Dianiška ju produkujú počas celého roka a výnimkou nie sú ani ostatní slovenskí bačovia.
Podľa chovateľa oviec sa produkcia začiatkom pandémie mierne zvýšila, lebo ľudia si mnohé produkty kupovali do zásoby, p...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
Zostáva vám 85% na dočítanie.