StoryEditor

Gastrobiznis sa rozbieha pomaly. Ekonomický zázrak sa nateraz nekoná

07.05.2021, 00:00
Napriek uvoľneným opatreniam sú majitelia prevádzok opatrní. Bratislavská kaviareň čaká na svoju príležitosť.

V polovici októbra minulého roka prišla stopka pre interiéry a zavedenie okienkového predaja. Krátko pred Vianocami dostali červenú aj terasy.

Za posledné mesiace patrí gastrosektor opäť k jedným z najviac skúšaných odvetví nášho hospodárstva. Nádej aspoň na čiastočnú zmenu prinieslo minulotýždňové uvoľnenie opatrení.

To znova zaplnilo ulice miest vonkajším sedením a mohlo vzbudiť dojem, že reštaurácie a kaviarne sú už za vodou.

Plusy a mínusy gastra v hlavnom meste

Minimálne pri prechádzke centrom našej metropoly sa zdá, že bratislavské prevádzky nemajú o zákazníkov núdzu.

Na najbohat...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-11-18 13:38:52 - Feat.: - Title: Vo Wu-chane rozbehli nový výskum koronavírusov. U odborníkov vzbudzuje obavy 02 - Modified: 2024-11-14 23:00:00 - Feat.: - Title: Za jedlo z reštaurácie si priplatíte už čoskoro. Tentoraz na ceny tlačia výpadky kľúčovej suroviny 03 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie? 04 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy 05 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
20. november 2024 11:05