StoryEditorNové pivo bude meškať, má to však aj jeden pozitívny moment
K našej gastrokultúre patrí aj čapované pivo, ktoré si v uplynulom roku prešlo kľukatou cestou. Napriek nečakaným zmenám pri surovinách ho bude počas nasledujúcich mesiacov dosť.
Čapované a poriadne vychladené. Pivo je počas letných horúčav pre mnohých elixír. Aj keď v uplynulých pandemických mesiacoch bola na vrchole jeho balená verzia, do popredia sa opäť dostáva sudové. „Ohlasy podnikov a reštaurácií ukazujú, že o čapované pivo je záujem a v niektorých prípadoch dokonca presahuje minuloročné čísla,“ konštatuje zakladateľ portálu oPive.sk Tomáš Vašuta. Za dôležité pritom považuje, ako sa menšie pivárne postavia k letnej sezóne, keďže zvyšok roka môže byť pre ne existenčne náročný.
Pandémia zamávala aj s pivovarmi, keď napríklad Šariš v...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-11-17 23:00:00 - Feat.: - Title: Fanúšikov piva čaká zdražovanie. Výrobcom vzrastú náklady o niekoľko miliónov eur
02 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie?
03 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy
04 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne
05 - Modified: 2024-11-07 06:30:00 - Feat.: - Title: Usporiť pri varení a neutrpieť na kvalite? Takto skladujte potraviny a nezabúdajte na pokrievku