Spomína na to, akoby to bolo včera. Kazuhiko Očiai objavil pri návšteve Francúzska nespočetné druhy syrov – tvrdé, mäkké, krémové. To ho priviedlo k tomu, aby zmenil svoju profesiu. O 30 rokov neskôr vyrába tento bývalý japonský vedec, ktorý sa špecializoval na chov dobytka, vo svojom podniku skrytom v horách pri meste Nasušiobara severne od Tokia, päť druhov syrov.
Búranie ciel
Obchody idú dobre, dokonca veľmi dobre. Predaj jeho syrov sa počas 10 rokov zvýšili 10-násobne a tento rok dosiahol 20 miliónov jenov, čo je asi 1...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-10-24 15:19:45 - Feat.: - Title: Viete, aký chlieb kupujete? Čerstvý a dopekaný chlieb na oko nerozoznáte
02 - Modified: 2024-10-07 22:00:00 - Feat.: - Title: Potrebujeme dva piliere hospodárskej stratégie, nemáme ani jeden
03 - Modified: 2024-09-30 07:55:02 - Feat.: - Title: FOTO Archeológovia zostali v nemom úžase. Na pradávnych čínskych múmiách našli najstarší syr na svete
04 - Modified: 2024-09-29 08:41:15 - Feat.: - Title: Priemerná mzda v slovenskom potravinárstve stúpla na 1441 eur, stúpla o viac než sto eur
05 - Modified: 2024-09-23 22:00:00 - Feat.: - Title: Ďalšia nahrávka našej konkurencii. Len transakčná daň nám spôsobí manko v stovkách tisíc eur, tvrdí šéf Dusla