Spomína na to, akoby to bolo včera. Kazuhiko Očiai objavil pri návšteve Francúzska nespočetné druhy syrov – tvrdé, mäkké, krémové. To ho priviedlo k tomu, aby zmenil svoju profesiu. O 30 rokov neskôr vyrába tento bývalý japonský vedec, ktorý sa špecializoval na chov dobytka, vo svojom podniku skrytom v horách pri meste Nasušiobara severne od Tokia, päť druhov syrov.
Búranie ciel
Obchody idú dobre, dokonca veľmi dobre. Predaj jeho syrov sa počas 10 rokov zvýšili 10-násobne a tento rok dosiahol 20 miliónov jenov, čo je asi 1...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2023-10-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Ukončite smršť a zabezpečte odborníkov. Vláda si sama neporadí, sme ochotní jej pomôcť, tvrdí biznis sektor
02 - Modified: 2023-09-29 06:47:40 - Feat.: - Title: Máme drahšie energie ako Západ. Časť firiem zvažuje aj návrat do Nemecka (rozhovor s odborníkom na priemysel)
03 - Modified: 2023-09-27 22:00:00 - Feat.: - Title: Kapitáni priemyslu pre HN: Naše požiadavky od novej vlády? Ukončite chaos a zabezpečte ľudí
04 - Modified: 2023-09-15 07:41:23 - Feat.: - Title: Slovensko je čoraz menej konkurencieschopné. Za znižovanie exportu môže aj zatváranie veľvyslanectiev
05 - Modified: 2023-09-14 13:35:49 - Feat.: - Title: Nezávislá Únia. Europarlament prijal zákon o kritických surovinách, chce ním zvýšiť konkurencieschopnosť