Spomína na to, akoby to bolo včera. Kazuhiko Očiai objavil pri návšteve Francúzska nespočetné druhy syrov – tvrdé, mäkké, krémové. To ho priviedlo k tomu, aby zmenil svoju profesiu. O 30 rokov neskôr vyrába tento bývalý japonský vedec, ktorý sa špecializoval na chov dobytka, vo svojom podniku skrytom v horách pri meste Nasušiobara severne od Tokia, päť druhov syrov.
Búranie ciel
Obchody idú dobre, dokonca veľmi dobre. Predaj jeho syrov sa počas 10 rokov zvýšili 10-násobne a tento rok dosiahol 20 miliónov jenov, čo je asi 1...
Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-11-25 23:00:00 - Feat.: - Title: Príbeh luxusného Porsche na Slovensku: značka najskôr Bratislavu zatajovala, dnes sa výrobou na Slovensku pýši
02 - Modified: 2025-11-25 12:30:00 - Feat.: - Title: Miluješ syr? Možno si tým potajme chrániš mozog pred demenciou, naznačuje nová štúdia japonských vedcov
03 - Modified: 2025-11-24 15:07:34 - Feat.: - Title: Žilinská Kia chystá projekt veľký ako 25 futbalových ihrísk. Stáť by mal desiatky miliónov eur
04 - Modified: 2025-11-15 12:28:33 - Feat.: - Title: Namiesto skutočných reforiem len kozmetika, kritizujú zamestnávatelia Brusel po samite
05 - Modified: 2025-11-03 23:00:00 - Feat.: - Title: Cesta Slovenska k digitálnej konkurencieschopnosti bude ešte dlhá a tŕnistá