StoryEditor

Cenová revolúcia v londýnskej reštaurácii. Príďte mimo špičky, zaplatíte menej

16.01.2018, 23:00

Luxusná londýnska reštaurácia Bob Bob Ricard prichádza s novou úpravou cenníka založenou na systéme ponuky a dopytu. V dňoch, keď sa chodí najesť najväčšie množstvo ľudí, zostanú ceny rovnaké, v období mimo špičky – napríklad okolo pondelňajšieho obeda – sa však o štvrtinu znížia, aby nalákali viac zákazníkov. Londýnsky podnik s názvom Bob Bob Ricard je známy napríklad svojou luxusnou jedálňou, v ktorej je každý stôl vybavený tlačidlom na objednávku šampanského. Teraz začal podľa servera Bloomberg.com po novom ponúkať svoje menu so štvrtinovou zľavou ...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-12-12 12:40:56 - Feat.: - Title: Nový predseda Európskej rady Costa navštívil Londýn, rokoval so Starmerom 02 - Modified: 2024-12-11 19:17:56 - Feat.: - Title: Farmári v Londýne zablokovali ulice, protestovali proti novej dedičskej dani 03 - Modified: 2024-12-11 12:45:06 - Feat.: - Title: Chystáte sa na Maldivy? Tieto jedlá by ste mali určite ochutnať 04 - Modified: 2024-12-10 07:32:41 - Feat.: - Title: Miestni poslanci v Londýne odmietli plány na novú čínsku ambasádu 05 - Modified: 2024-11-27 11:36:10 - Feat.: - Title: Potravinový a chemický odpad negatívne ovplyvňuje cestovný ruch aj gastronómiu
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
22. december 2024 02:57