StoryEditorPrvá tlačovka ma rozplakala. Potom prišla tvrdá realita
Reštaurácie sa mohli v rámci jarného uvoľnenia opatrení nadýchnuť čerstvého vzduchu. Patria však medzi najzasiahnutejšie segmenty nášho hospodárstva.
Zhon v kuchyni, plné stoly, voňavé jedlo, cinkanie kasy a spokojní zákazníci. To bola realita, v ktorej si viac ako dekádu nažívali manželia Lučeničovci. V zdedenom priestore v centre bratislavského Starého Mesta sa totiž už ako 20-roční rozhodli vstúpiť do gastrobiznisu.
Reštaurácia Kozia brána si prešla dlhoročným vývojom a mohla sa chváliť všetkým, čo dobrý podnik potrebuje. Situácia doko...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-03-05 10:32:20 - Feat.: 0 - Title: Príbehy štyroch ľudí: Takto koronavírus zmenil životy obyčajných Slovákov
02 - Modified: 2021-03-06 05:50:31 - Feat.: 0 - Title: Zákazníci sa správajú úplne inak. Témou je teraz Matovič, tvrdí predavačka Petra
03 - Modified: 2021-03-05 10:35:34 - Feat.: 0 - Title: Lekárka po roku plnom frustrácie: Cítim, že mojim pacientom je to už jedno
04 - Modified: 2021-03-05 10:36:03 - Feat.: 0 - Title: Učiteľka Ľubica: Tento týždeň vnímam ako čistú katastrofu
01 - Modified: 2024-03-28 18:44:20 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
02 - Modified: 2024-03-22 11:00:00 - Feat.: - Title: Bratislavské pekárne, ktoré sa oplatí navštíviť: Tu si dáš sladké pečivo, rímsku pizzu, dobrú kávu aj bagety ako z Paríža
03 - Modified: 2024-03-21 15:32:23 - Feat.: - Title: Foodbloger Géczy: Kupujeme si drahé oblečenie a mobily, no obed chceme za 5 eur. Také jedlo nemôže byť z kvalitných surovín
04 - Modified: 2024-03-25 23:00:00 - Feat.: - Title: Univerzálny pomocník? Stavte na citrón, pomôže s čistením aj s pleťou, hneď niekoľkými spôsobmi
05 - Modified: 2024-03-20 09:10:35 - Feat.: - Title: Sladené nápoje pravidelne pije každý tretí Slovák, sladkosti je každý druhý. V tomto sme sa však zlepšili