StoryEditorPrvá tlačovka ma rozplakala. Potom prišla tvrdá realita
Reštaurácie sa mohli v rámci jarného uvoľnenia opatrení nadýchnuť čerstvého vzduchu. Patria však medzi najzasiahnutejšie segmenty nášho hospodárstva.
Zhon v kuchyni, plné stoly, voňavé jedlo, cinkanie kasy a spokojní zákazníci. To bola realita, v ktorej si viac ako dekádu nažívali manželia Lučeničovci. V zdedenom priestore v centre bratislavského Starého Mesta sa totiž už ako 20-roční rozhodli vstúpiť do gastrobiznisu.
Reštaurácia Kozia brána si prešla dlhoročným vývojom a mohla sa chváliť všetkým, čo dobrý podnik potrebuje. Situácia doko...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-03-05 10:32:20 - Feat.: 0 - Title: Príbehy štyroch ľudí: Takto koronavírus zmenil životy obyčajných Slovákov
02 - Modified: 2021-03-06 05:50:31 - Feat.: 0 - Title: Zákazníci sa správajú úplne inak. Témou je teraz Matovič, tvrdí predavačka Petra
03 - Modified: 2021-03-05 10:35:34 - Feat.: 0 - Title: Lekárka po roku plnom frustrácie: Cítim, že mojim pacientom je to už jedno
04 - Modified: 2021-03-05 10:36:03 - Feat.: 0 - Title: Učiteľka Ľubica: Tento týždeň vnímam ako čistú katastrofu
01 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie?
02 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy
03 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne
04 - Modified: 2024-11-07 06:30:00 - Feat.: - Title: Usporiť pri varení a neutrpieť na kvalite? Takto skladujte potraviny a nezabúdajte na pokrievku
05 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?