Daniel Lipšic, OĽaNO-Nova
StoryEditor

Na Lipšica striekali zamaskovaní muži vodu: Neviem, ktorý mafián tých lúzrov zaplatil

08.02.2017, 10:42
Autor:
lmlm

Bývalý poslanec OĽaNO-NOVA Daniel Lipšic dnes na sociálnej sieti napísal, že sa stal obeťou napadnutia. Štyria zamaskovaní muži na Gunduličovej ulici na neho striekali vodu z vodných pištolí. 

Ako každý pracovný deň som bol zaniesť nášho najmladšieho syna do škôlky. Keď som vychádzal zo škôlky, stála pred vchodom skupina mamičiek, ktoré mi povedali, že pred škôlkou je nejaká skupina zamaskovaných mužov. Nevenoval som tomu pozornosť a išiel som do práce," píše Lipšic.

Vzali nohy na plecia

Podľa neho si jeden z nich nahrával "hrdinskú akciu" na mobil a hovoril, že ide o odvetu za vodné delo.

Keď som sa otočil a následne sa za nimi rozbehol, tak títo štyria zamaskovaní "hrdinovia" vzali nohy na plecia a utiekli. Som zvedavý, či zverejnia aj časť videa, kde štyria zbabelci utekajú pred jedným."

Bývalý minister vnútra a spravodlivosti odkázal, aby zo sporov vynechali jeho rodinu. V statuse ich nazýva mafiánmi a gangstermi.

"Neviem, ktorý mafián alebo gangster týchto štyroch lúzrov zaplatil. Ale chcem ho/ich vyzvať na jedno - ak chcete, tak si ma počkajte kdekoľvek, ale nie pred školou alebo škôlkou mojich detí."

Odkaz pre "mafiánov a gangsterov"

Na záver im odkázal, že sa nikdy nevzdá toho, aby ich dostal tam, kam patria.

"A odkaz pre mafiánov a gangstrov na záver: Môžete ma zastrašovať, môžete si vybaviť moje trestné stíhanie, môžete proti mne financovať diskreditačné kampane, ale: moju rodinu nechajte na pokoji."    

Bývalý poslanec parlamentu Daniel Lipšic 19. septembra 2016 na Vajnorskej ulici v Bratislave zrazil 72-ročného chodca. Seniora previezla rýchla zdravotná pomoc do nemocnice v bratislavskom Ružinove, kde však zraneniam podľahol.

V súvislosti s nehodou sa Daniel Lipšic vzdal poslaneckého mandátu. Pred pár dňami oznámil, že sa vzdáva postu šéfa hnutia NOVA.

O priamu reakciu sme požiadali Daniela Lipšica. 

01 - Modified: 2024-03-21 10:58:30 - Feat.: - Title: Nové obvinenie v kauze Gorila vnímame ako pomstu Lipšica, tvrdí Haščákov obhajca 02 - Modified: 2024-03-20 10:31:03 - Feat.: - Title: Šéf úradu vlády sa bráni voči obvineniam: Ide o osobnú pomstu Lipšica 03 - Modified: 2024-03-20 09:14:12 - Feat.: - Title: Zastavme korupciu: Zrušenie ÚŠP bude mať negatívny dosah na boj s kriminalitou 04 - Modified: 2024-03-19 14:09:26 - Feat.: - Title: Špeciálny prokurátor Lipšic zamietol sťažnosti obvinených z kauzy Vírus. Figuruje medzi nimi aj exšéf SZĽH 05 - Modified: 2024-03-18 13:04:16 - Feat.: - Title: Lipšic a ďalší prokurátori z ÚŠP sa dozvedeli, kde na generálnej prokuratúre skončia
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
20. apríl 2024 02:18