StoryEditor

Kuzminovej spoveď pokračuje: Nepotrebujem špeciálny prístup, len spravodlivosť

17.12.2015, 09:42

"Nehnevajte sa, že vás v tomto predvianočnom čase zaťažujem mojimi problémami," začína sa status Anastasie Kuzminovej na Facebooku.

Naša olympijská víťazka prežíva pred Vianocami mimoriadne nepríjemnú situáciu. Onedlho sa bude musieť s celou rodinou nútene vysťahovať z bytu v Banskej Bystrici, ktorý po zlate na ZOH vo Vancouveri získala pred piatimi rokmi ako sponzorský dar.

Naša biatlonistka si pred piatimi rokmi s veľkou slávou prevzala kľúče od nového 5-izbového bytu v Banskej Bystrici. Dal jej ho podnikateľ Peter Valach z firmy VAV invest. Z pompy však už nezostalo absolútne nič a podnikateľ žiada od Kuzminovcov viac ako 20-tisíc eur. Vraj za neplatenie nájmu. Celý prípad riešia právnici na súde. Kuzminová sa podelila a svoje problémy na Facebooku, poobede potom pridala ďalší emotívny status, v ktorom vysvetlila, že už ďalej nebude tento problém riešiť verejne. 

„Naozaj ma veľmi mrzí, že moje osobne problémy spôsobujú mnohým ľuďom ktorých si veľmi vážim takéto starosti.“


Prečítajte si aj: Naša olympijská víťazka má opustiť byt. Vraj neplní podmienky sponzora


K prípadu sa Kuzminová vyjadrila aj na sociálnej sieti. Tvrdí tam, že sám Valach pred piatimi rokmi vyhlásil, že jej byt daroval, "o čom sú aj dôkazy," dodáva.

Od medializácie prípadu sa dištancuje. "Nezapríčinili sme to my," stojí v statuse.

Médiá sa o spore mali dozvedieť až po oznámení súdu. Kuzminovci boli podľa jej slov iba požiadaní o vyjadrenie, "čo sme v dobrej viere a po dohode s pánom Valachom odmietli." 

"Médiá sme prosili, aby sa o tom nepísalo."  Dúfali vraj, že aj Valach sa chce dohodnúť a že mu môžu veriť, vysvetľuje Kuzminová.

Valach obvinil manžela našej olympioničky z vyhrážania sa. Podľa Kuzminovej išlo len o prosbu cez sms správu, v ktorej mal prosiť Valacha o vyjadrenie, "lebo namiesto prisľúbeného týždňa sme na jeho rozhodnutie o tom, či a ako nám byt predá, čakali už 2 mesiace a ja som z toho už bola veľmi nepokojná," píše sa v statuse.

Valach mal navrhnúť Kuzminovcom, že v byte môžu do konca súdu zostať, údajne ale dodal, "že prenájom bytu v tejto lokalite vyjde na 1000 eur mesačne."

"Je pravda, že máme ďalšiu nehnuteľnosť v ktorej bývajú naši rodičia a práve riešim otázku odsťahovania sa," dodáva na záver Anastasia Kuzminová v statuse na sociálnej sieti. Kuzminová sa aj napriek sporu poďakovala Valachovi. „Nepotrebujem žiaden špeciálny prístup, len spravodlivosť, lebo si myslím, že so mnou v tomto prípade nie je jednané korektne. Ďakujem pánovi Valachovi za 5 rokov nádherného bývania. Verila som našej dohode, že za 5 rokov reklamnej činnosti pre jeho spoločnosť dostanem ako odmenu byt v ktorom sme žili doteraz, čo sa ale naplniť nepodarilo,“ dodala naša elitná biatlonistka. 

01 - Modified: 2007-12-10 12:51:47 - Feat.: 0 - Title: Čína investuje do ťažby ropy v Iráne 2 mld. USD
01 - Modified: 2024-03-22 08:00:00 - Feat.: - Title: Bývanie v luxusnom zámku bez stresu? Vo Francúzsku si môžeš kúpiť byt v prepychu len za desiatky tisíc eur 02 - Modified: 2023-10-25 05:30:00 - Feat.: - Title: Moderné retro v prvorepublikovom dome: Tento bratislavský byt spája to najlepšie z pôvodného aj nového 03 - Modified: 2023-10-11 09:05:58 - Feat.: - Title: ELTON JOHN predáva luxusný apartmán za milióny dolárov. Pozrite na ten naleštený interiér a MEGA šatník! 04 - Modified: 2023-09-15 06:00:00 - Feat.: - Title: Zo starého bytu na Vinohradoch je moderný byt s čistým dizajnom. Premena pred a po vás nadchne 05 - Modified: 2023-06-29 08:38:19 - Feat.: - Title: Šéf SIS si kúpil ďalší byt v hlavnom meste. Rovno vedľa svojho predošlého
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
26. apríl 2024 14:58