StoryEditor

Nový dvojizbák potreboval svetlo. Po zrušení dvoch priečok sa stal zázrak

01.06.2020, 18:00
Autor:
webweb
Dominantným prvkom je drevený box vložený do stredu bytu.

​Novostavba dvojizbového bytu v pražských Hodkovičkách potrebovala premenu ešte pred dokončením developerského projektu. Mladá majiteľka preto oslovila architektov Zuzanu Repíkovú a Ondreja Kryneka zo štúdia DesignPro, ktorí dokázali do tmavej dispozície dostať záplavu denného svetla.

V galérii si pozrite výsledok:

01 - Modified: 2023-09-24 12:00:00 - Feat.: - Title: Laura si pred tromi rokmi kúpila loď: Nie je to také lacné, ako si ľudia myslia, kvôli nej som odvážna a sebavedomá 02 - Modified: 2023-09-19 22:00:00 - Feat.: - Title: Z Austrálie do Štiavnických Baní: Chalupu si svojpomocne postavili kvôli kredencu, knihy siahajú až po strop 03 - Modified: 2023-09-15 06:00:00 - Feat.: - Title: Zo starého bytu na Vinohradoch je moderný byt s čistým dizajnom. Premena pred a po vás nadchne 04 - Modified: 2023-09-11 07:32:28 - Feat.: - Title: Takto chutí jednoduchý, dobrý život. Rozprávková drevenica je odmenou za drinu a lásku k tradíciám 05 - Modified: 2023-09-08 10:00:00 - Feat.: - Title: Popradskú nemocnicu čaká historicky najväčšia rekonštrukcia
menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
02. október 2023 08:01