StoryEditor

Prázdnu reštauráciu zďaleka obíďte, radí známy šéfkuchár

24.02.2022, 23:00
Šéfkuchár Vojto Artz radí ako si vybrať dobrú reštauráciu. A nemusí to byť zrovna tá najdrahšia.

"Mali by sme vedieť, čo od konkrétnej návštevy reštaurácie očakávame", hovorí šéfkuchár Vojto Artz. Tých naozaj dobrých podnikov je totiž žalostne málo. Ak si však nájdete svoju reštauráciu, čaká vás gastronomických zážitok.

"Pre mňa ako šéfkuchára s takmer 30 ročnou praxou je vybrať si dobrú reštauráciu celkom jednoduché, nakoľko už ako profesionál mám jednak trh zmapovaný a jednak idem priamo za konkrétnym šéfkuchárom. V zahraničí je bežné , že hostia chodia za konkrétnym šéfkuchárom , a to aj keď zmení reštauráciu!"

Ako však odhaliť zlú reštauráciu na prvý pohľad? Systém pokus-omyl nie je dobrý, stojí nás čas, peniaze a prináša sklamanie. Vojto Artz vie, ktoré reštaurácie zďaleka obchádzať. Prečítajte si jeho rady v galérii. 

01 - Modified: 2022-06-30 22:00:00 - Feat.: - Title: Nové vežiaky prinášajú reštauráciám klientelu, ale aj konkurenciu. Gastro musí o zákazníkov bojovať 02 - Modified: 2022-06-30 06:53:47 - Feat.: - Title: Sú tu opäť čierne scenáre. Úsmev slovenských podnikateľov začína mrznúť 03 - Modified: 2022-06-23 16:00:00 - Feat.: - Title: Z týchto potravín sa najľahšie chudne: Uľahčia spaľovanie aj zrýchlia metabolizmus 04 - Modified: 2022-06-20 16:37:35 - Feat.: - Title: Pivo, langoše aj sexuálne dobrodružstvá. Ako to vyzerá na bratislavskej Kuchajde? 05 - Modified: 2022-06-24 22:32:12 - Feat.: - Title: Burger v McDonalde je pre mňa väčšou zárukou kvality ako väčšina bratislavských reštaurácií, hovorí zakladateľ Estévečky
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
01. júl 2022 00:22