StoryEditor

Prázdnu reštauráciu zďaleka obíďte, radí známy šéfkuchár

24.02.2022, 23:00
Šéfkuchár Vojto Artz radí ako si vybrať dobrú reštauráciu. A nemusí to byť zrovna tá najdrahšia.

"Mali by sme vedieť, čo od konkrétnej návštevy reštaurácie očakávame", hovorí šéfkuchár Vojto Artz. Tých naozaj dobrých podnikov je totiž žalostne málo. Ak si však nájdete svoju reštauráciu, čaká vás gastronomických zážitok.

"Pre mňa ako šéfkuchára s takmer 30 ročnou praxou je vybrať si dobrú reštauráciu celkom jednoduché, nakoľko už ako profesionál mám jednak trh zmapovaný a jednak idem priamo za konkrétnym šéfkuchárom. V zahraničí je bežné , že hostia chodia za konkrétnym šéfkuchárom , a to aj keď zmení reštauráciu!"

Ako však odhaliť zlú reštauráciu na prvý pohľad? Systém pokus-omyl nie je dobrý, stojí nás čas, peniaze a prináša sklamanie. Vojto Artz vie, ktoré reštaurácie zďaleka obchádzať. Prečítajte si jeho rady v galérii. 

01 - Modified: 2024-08-30 08:05:59 - Feat.: - Title: Taliansky kuchár ponúka pizzu s melónom. V Neapole vyvolal medzi ľuďmi obrovskú vlnu nevôle 02 - Modified: 2024-08-20 08:00:00 - Feat.: - Title: Účet, pri ktorom ti zabehne. Pozreli sme sa, v ktorých európskych hlavných mestách zaplatíš za večeru najviac a najmenej 03 - Modified: 2024-08-18 07:00:00 - Feat.: - Title: Dovolenka v exotike je aj o jedle. Prinášame zoznam domácich špecialít, ktoré na výlete nemôžeš vynechať 04 - Modified: 2024-08-17 07:30:00 - Feat.: - Title: Bageta či bolonské špagety. Zoznám sa s ostro stráženými potravinami, kvôli ktorým sú niektoré krajiny ochotné súdiť sa 05 - Modified: 2024-08-16 06:00:00 - Feat.: - Title: Brunch je v Bratislave čoraz populárnejší. ZOZNAM našich obľúbených podnikov, ktoré robia z neskorých raňajok gastrozážitok
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
06. september 2024 18:38