StoryEditor

Prázdnu reštauráciu zďaleka obíďte, radí známy šéfkuchár

24.02.2022, 23:00
Šéfkuchár Vojto Artz radí ako si vybrať dobrú reštauráciu. A nemusí to byť zrovna tá najdrahšia.

"Mali by sme vedieť, čo od konkrétnej návštevy reštaurácie očakávame", hovorí šéfkuchár Vojto Artz. Tých naozaj dobrých podnikov je totiž žalostne málo. Ak si však nájdete svoju reštauráciu, čaká vás gastronomických zážitok.

"Pre mňa ako šéfkuchára s takmer 30 ročnou praxou je vybrať si dobrú reštauráciu celkom jednoduché, nakoľko už ako profesionál mám jednak trh zmapovaný a jednak idem priamo za konkrétnym šéfkuchárom. V zahraničí je bežné , že hostia chodia za konkrétnym šéfkuchárom , a to aj keď zmení reštauráciu!"

Ako však odhaliť zlú reštauráciu na prvý pohľad? Systém pokus-omyl nie je dobrý, stojí nás čas, peniaze a prináša sklamanie. Vojto Artz vie, ktoré reštaurácie zďaleka obchádzať. Prečítajte si jeho rady v galérii. 

01 - Modified: 2025-04-22 13:42:21 - Feat.: - Title: Legendárna budova v Bratislave je na predaj. Sídli v nej známy pivovar 02 - Modified: 2025-04-21 05:30:00 - Feat.: - Title: Paradoxy zníženia hmotnosti: Tieto techniky chudnutia môžu paradoxne viesť k nadváhe 03 - Modified: 2025-04-09 09:00:00 - Feat.: - Title: Ak si štíhly, v tejto reštaurácii dostaneš zľavu 20 percent. Kritika na seba nenechala dlho čakať 04 - Modified: 2025-04-05 22:00:00 - Feat.: - Title: Pavel Nikov, víťaz šou Pečie celé Slovensko: Zostávam sám sebou, robotu predsa za mňa nikto neurobí 05 - Modified: 2025-03-20 23:00:00 - Feat.: - Title: Bolesti hlavy, únava, zlé trávenie? Nepodceňujte tieto príznaky, môže ísť o syndróm priepustného čreva
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2025 02:38