2018 bude rokom, keď prestanete vyhadzovať zvyšky jedla. Stonky a zelené časti potravín – všetko môžete zjesť. Vňať z mrkvy či inej zeleniny, ktorú sme doteraz považovali za odpad sa bude zaraďovať do bežného jedálnička. Namiesto toho, že ich vyhodíte ich radšej využite ako doplnok či koreninu.Instagram
StoryEditor

Viete, čo by ste mali jesť v roku 2018? Gastronómiu čakajú nové trendy

08.11.2017, 13:09
Autor:
ipip
Ocenia ich najmä vegetariáni.

Rok 2018 bude (okrem iného) v znamení vplyvu kvetov, napríklad bazalky či levandule. Nájdeme ich v čajoch a limonádach a stále viac ľudí ich využíva v kozmetike, píše Time.

Nápoje sa postupne dostávajú aj u nás do bežných obchodných reťazcov. V potravinárskom svete smerujú na vrchol aj rôzne kreatívne možnosti. Predstavujeme vám pár najhorúcejších trendov potravín, ktoré vyplnia sny gastronomických labužníkov.

01 - Modified: 2017-10-16 10:07:16 - Feat.: 0 - Title: Gabo Kocák o gastronómii na Slovensku: Niektorí si len potrebujú pohladkať ego a kopnúť si 02 - Modified: 2017-10-18 12:41:10 - Feat.: 0 - Title: Novinárčinu vymenila za gastro. Po jej džemoch si za volant určite nesadajte
01 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 02 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 03 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 04 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie 05 - Modified: 2024-03-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Útrapy veľkonočného baránka: Prečo ho vlastne pečieme?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 09:25