StoryEditorVeríte, že zelené zemiaky sú jedovaté a soľ urýchli varenie? Ide o jedny z najznámejších omylov o varení
Variť sa učíme rôzne. Či už od starých rodičov, priateľov, z kuchárskych kníh alebo od slávnych šéfkuchárov. Ale ani tí nemusia mať vždy úplnú pravdu.
Aby sme rozpustili bublinu mýtov a fám o varení a skladovaní potravín prinášame vám v galérii desať najrozšírenejších mýtov, ktorým by ste mali prestať veriť, píše Insider.
Tu je desať mýtov a pravidiel, ktoré musíte okamžite zastaviť:
01 - Modified: 2023-09-28 05:30:00 - Feat.: - Title: Papierové slamky a tégliky nás nezachránia. Naopak, sú plné chemikálií a jedov, najhoršie sú „ekologické“
02 - Modified: 2023-09-30 09:16:05 - Feat.: - Title: Budúcnosť je pred dverami. Umelá inteligencia už navrhuje aj potraviny, toto všetko zatiaľ vytvorila
03 - Modified: 2023-09-24 10:19:51 - Feat.: - Title: Víťazka MasterChef Kristína: Prácou v michelinskej reštaurácii si príliš nezarobíte, babička v Piešťanoch mi vždy urobí pirohy
04 - Modified: 2023-09-22 11:00:00 - Feat.: - Title: Boj s invazívnymi druhmi môže vyzerať všelijako. Jedna reštaurácia ich zaradila do menu, ponúkajú veveričky či rakov
05 - Modified: 2023-09-20 22:00:00 - Feat.: - Title: Reklama vs realita: Porovnanie jedla z fast foodov na fotkách a v skutočnosti, najhoršie dopadlo najdrahšie