Pri príležitosti dnešného Svetového dňa cestovín vám prinášame archívny článok, ktorý pomôže mnohým milovníkom tohto obľúbeného jedla. Napriek tomu, že práve Taliani sú považovaní za majstrov špičkovej gastronómie v oblasti cestovín, ich popularita je aj u nás je veľmi veľká.
A ak aj vy patríte k tým, ktorí si ich skúšajú pripraviť doma, no nikdy nechutia tak ako v špičkovej talianskej kuchyni, máme pre vás zopár dobrých rád.
Portál Bloomberg priniesol rozhovor so šéfkuchárkou Missy Robbinsovou, ktorá sa špecializuje práve na cestoviny. Zhrnula najčastejšie chyby, ktorých by sme sa mali pri varení cestovín vyvarovať.
Pozrite sa, aké chyby pri varení cestovín robíte:
Missy Robbinsová
- Missy Robbinsová pochádza z Brooklynu a reštaurácia Lilia, ktorú vedie v štvrti Williamsburg bola vyhlásená za "turistickú destináciu" v recenzii z roku 2016, a to krátko po jej otvorení.
- Reštaurácia Lilia získala ocenenie od Davida Solomona, generálneho riaditeľa spoločnosti Goldman Sachs
- Jej úspešná kuchárska kniha Breakfast, Lunch, Dinner … Life: Recipes and Adventures From My Home Kitchen (Rizzoli) (raňajky, obed, večera ... Recepty a dobrodružstvo z kuchyne (Rizzoli), zahŕňa niektoré z jej obľúbených receptov
- Robbinsonová je považovaná za majsterku v odbore varenia cestovín