StoryEditor

Na ktoré potraviny si v lete dať pozor a ako sa bežné jedlá menia na jedy

05.08.2020, 18:00
Autor:
ipip
Ako sa potraviny ľahko môžu zmeniť na zdroj nákazy?

Nesprávnym výberom a skladovaním potravín sa aj pre mnohých obľúbené leto môže zmeniť na nočnú moru. Namiesto dovolenky alebo oddychu pri vode nám zaberú čas zdravotné ťažkosti. Aj taký je scenár tých, ktorí v lete zanedbajú základné zásady, týkajúce sa zaochádzania s potravinami.

Odborníčka a nutričná terapeutka Monika Tělupilová pre HN prezradila, na ktoré potraviny si v horúčavách dávať pozor a ktorých chýb sa vyvarovať.

V galérii si pozrite, ktoré potraviny sú v tomto období najrizikovejšie a ako sa z nich ľahko môžu stať zdroje nákazy:

Monika Tělupilová

  • Odborníčka na zdravé stravovanie.
  • Nutričný garant projektu CEFF (Certified E-Friendly Food, Potraviny a doplňky stravy bez zbytečné chemie) Česká republika.
  • Svoje kvalifikácie aktuálne rozšírila o laktačné poradenstvo a koučovanie so zameraním sa na genderovú inteligenciu.

01 - Modified: 2023-06-03 11:02:41 - Feat.: - Title: Ceny potravín vo Francúzsku sú vysoké, aj gurmáni siahajú po lacnejšom tovare 02 - Modified: 2023-06-02 10:41:12 - Feat.: - Title: Svetové ceny potravín klesli v máji najnižšie za dva roky 03 - Modified: 2023-05-29 14:00:00 - Feat.: - Title: Kate Middleton nedá v lete dopustiť na tieto topánky. Sexi a pohodlné, inšpirujte sa! 04 - Modified: 2023-05-29 10:19:44 - Feat.: - Title: História festivalu Sziget. Organizátori prvého ročníka roky splácali stratu, dnes nemá v Európe takmer žiadnu konkurenciu 05 - Modified: 2023-05-26 08:19:23 - Feat.: - Title: Leto klope na dvere, treba sa rozhýbať
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
09. jún 2023 12:47