StoryEditor

Veľa reštaurácií na Slovensku nežije z príjmu. Fungujú z dépeháčky, hovorí známy šéfkuchár

30.11.2019, 23:00
Autor:
mahomaho
V HNtelevízii si pozrite rozhovor so šéfkuchárom a majiteľom Bistro Baroza Petrom Slačkom.

Gastronómia je na Slovensku veľmi ťažký obor, hovorí v rozhovore pre HNtelevíziu šéfkuchár a majiteľ Bistro Baroza Peter Slačka. 

"Skĺbiť pozície majiteľa reštaurácie a šéfkuchára je veľmi náročné," tvrdí. Pre Slačku sú hnacím motorom každej reštaurácie ľudia v kuchyni. 

V jeho...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2022-11-15 09:29:22 - Feat.: - Title: Na Slovensku varíme svetovo. Brzdí nás však tento nedostatok, hovorí šéfkuchár Tomáš Chilý 02 - Modified: 2022-10-07 07:26:59 - Feat.: - Title: Ľudia sú v jedle rozmaznaní. Naše babičky prežili zimu s kyslou kapustou a zemiakmi, odkazuje šéfkuchár 03 - Modified: 2022-07-09 07:00:00 - Feat.: - Title: Známi šéfkuchári radia, ako si v kuchyni poradiť s infláciou: S týmito zaručenými tipmi ušetríte najviac 04 - Modified: 2022-06-19 14:00:00 - Feat.: - Title: Najznámejší šéfkuchár na TikToku obsluhoval Erdogana aj kontroverzného Kadyrova. Kto je CZN Burak? 05 - Modified: 2022-06-12 16:34:04 - Feat.: - Title: Šéfkuchár Záhumenský: Na Slovensku máme reštaurácie, ktoré si zaslúžia Michelinovu hviezdu. V Taliansku som sa najlepšie najedol v bistre
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
07. december 2022 15:15