StoryEditor

Veľa reštaurácií na Slovensku nežije z príjmu. Fungujú z dépeháčky, hovorí známy šéfkuchár

30.11.2019, 23:00
Autor:
mahomaho
V HNtelevízii si pozrite rozhovor so šéfkuchárom a majiteľom Bistro Baroza Petrom Slačkom.

Gastronómia je na Slovensku veľmi ťažký obor, hovorí v rozhovore pre HNtelevíziu šéfkuchár a majiteľ Bistro Baroza Peter Slačka. 

"Skĺbiť pozície majiteľa reštaurácie a šéfkuchára je veľmi náročné," tvrdí. Pre Slačku sú hnacím motorom každej reštaurácie ľudia v kuchyni. 

V jeho...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2023-12-26 23:00:00 - Feat.: - Title: Martin Valovič zo Šimák Zámok Pezinok: Od pomocného kuchára k šéfkuchárovi svetových hviezd 02 - Modified: 2023-10-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Opustil michelinskú kuchyňu a usadil sa v Zlatých Moravciach: Varím z obyčajných surovín v luxusnej kvalite 03 - Modified: 2023-05-03 10:20:11 - Feat.: - Title: Šéfkuchár Peter Duranský: „Okolo hlavy mi lietali horúce panvice.“ 04 - Modified: 2024-04-18 10:26:29 - Feat.: - Title: Nekompromisný šéfkuchár Martin Novák: Ja idem vždy na 130 percent, doma používam vegetu 05 - Modified: 2023-03-16 09:04:21 - Feat.: - Title: ​Šéfkuchár Oliver otvoril v Bratislave unikátne bistro: Kúpiš drahšie - predáš drahšie, iná cesta nie je, hovorí o zdražovaní
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 16:30