StoryEditor

Gašperov mlyn sa po korone vracia s odvážnym experimentom. Týmto chce prilákať zákazníkov

02.06.2021, 18:00
Prečítajte si článok publikovaný v magazíne Prečo nie?!, ktorý vychádza ako príloha k Hospodárskym novinám.

Keď nemôžu prísť hostia za vami, choďte vy za nimi. Po dlhých mesiacoch tvrdých reštrikcií si to povedali majitelia Gašperovho mlyna. Ich reštaurácia pod Tatrami patrí už dlhé roky medzi slovenskú špičku.

„Odlúčenie od hostí trvalo príliš dlho. Náš koncept nám neumožňuje robiť degustačné menu s párovaním vín formou klasického take away a ani na terase to nie je možné. Degustovať pod Tatrami počas zimy či skorej jari dve alebo tri hodiny v exteriéri nie je nič príjemné,“ približuje marketingová manažérka a someliérka Slavomíra Raškovič štart ich unikátneho projektu.

V rámci nápadu Od Tatier k Dunaju sa rozhodli

vyraziť za zákazníkmi. Problémom finediningových reštaurácií je, že stavajú na vizuálnej stránke a na...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-06-01 20:49:30 - Feat.: 0 - Title: Z micheliniek na rodnú hrudu: Stačilo jedla, pri ktorom ani nevieme, čo to je. Je čas na to slovenské
01 - Modified: 2022-07-30 12:10:55 - Feat.: - Title: Budaj: Slovensko sa na väčšine územia môže spoliehať len na zadržiavanie zrážok 02 - Modified: 2022-07-30 22:00:00 - Feat.: - Title: Krásny pivný svet: Spoznajte najbizarnejšie nápoje zo sladu a z chmeľu naprieč zemeguľou 03 - Modified: 2022-07-28 22:00:00 - Feat.: - Title: Dizajnérka Kickie Chudíková: Farby ma absolútne fascinujú 04 - Modified: 2022-07-27 14:30:31 - Feat.: - Title: Česká armáda bude viac než rok pomáhať s ochranou nášho vzdušného priestoru 05 - Modified: 2022-07-28 16:00:00 - Feat.: - Title: Ako správne vybrať melón či paradajky prečo je chyba kupovať ovocie a zeleninu poobede?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
31. júl 2022 10:30