StoryEditorAkademia prichádza s novými lákadlami: Veríme, že hostia na nás nezabudli, odkazujú
Prečítajte si článok publikovaný v magazíne prečo nie?!, ktorý vychádza ako príloha Hospodárskych novín.
Trnkovci, teda rodinná spoločnosť Trnka Gastronomy, prevádzkuje štyri podniky. Tri sú v Trnave a jeden v Bratislave. Vyzerá to tak, že všetky lockdowny zvládli a už sú aspoň sčasti otvorené.
Dopady korony
Podľa marketingovej riaditeľky Zuzany Fajta to najlepšie zvládla pekáreň Chlieb Náš, ktorá fungovala nepretržite. „Aj vďaka portfóliu produktov a charakteru predaja sa jej naozaj darilo.“
archív Akadémia
Bratislavská kantína White Dragon bola zavretá iba dva týždn...
Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-06-09 12:37:08 - Feat.: 0 - Title: Hotel Park Avenue: Kríza ich prinútila k zmene, zo steakov prešli na koncept ejžn bowl
02 - Modified: 2021-06-02 19:43:57 - Feat.: 0 - Title: Gašperov mlyn sa po korone vracia s odvážnym experimentom. Týmto chce prilákať zákazníkov
03 - Modified: 2021-06-08 13:17:03 - Feat.: 0 - Title: Solisko prežilo len vďaka úveru. Stravovanie na terase je len krátkodobá letná záležitosť, odkazujú
01 - Modified: 2025-12-13 23:00:00 - Feat.: - Title: Piekli sa v kláštoroch, u šľachty i ako afrodiziakum. Ako sa medovníky a perníky stali súčasťou histórie
02 - Modified: 2025-12-12 15:00:00 - Feat.: - Title: Karin Šturcová: Silná káva a silná žena nie sú pre každého. Žena, a mladá, je pre mnohých ťažšie stráviteľné
03 - Modified: 2025-12-12 12:13:48 - Feat.: - Title: Mzdy rástli vo všetkých odvetviach, v gastre takmer o deväť percent. Ktoré porazili infláciu?
04 - Modified: 2025-12-12 08:00:00 - Feat.: - Title: Portugalci na Slovensku, ktorí vedia podnikať. Bratislava sa rozrástla o ďalšiu prevádzku Beija Flor
05 - Modified: 2025-12-11 23:00:00 - Feat.: - Title: Lacný „zázrak“, ktorý máme takmer všetci doma: Prospieva kostiam, pečeni aj chudnutiu a skvelo chutí