StoryEditor

Akademia prichádza s novými lákadlami: Veríme, že hostia na nás nezabudli, odkazujú

09.06.2021, 00:00
Prečítajte si článok publikovaný v magazíne prečo nie?!, ktorý vychádza ako príloha Hospodárskych novín.

Trnkovci, teda rodinná spoločnosť Trnka Gastronomy, prevádzkuje štyri podniky. Tri sú v Trnave a jeden v Bratislave. Vyzerá to tak, že všetky lockdowny zvládli a už sú aspoň sčasti otvorené.

Dopady korony

Podľa marketingovej riaditeľky Zuzany Fajta to najlepšie zvládla pekáreň Chlieb Náš, ktorá fungovala nepretržite. „Aj vďaka portfóliu produktov a charakteru predaja sa jej naozaj darilo.“

archív Akadémia

Bratislavská kantína White Dragon bola zavretá iba dva týždn...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-06-09 12:37:08 - Feat.: 0 - Title: Hotel Park Avenue: Kríza ich prinútila k zmene, zo steakov prešli na koncept ejžn bowl 02 - Modified: 2021-06-02 19:43:57 - Feat.: 0 - Title: Gašperov mlyn sa po korone vracia s odvážnym experimentom. Týmto chce prilákať zákazníkov 03 - Modified: 2021-06-08 13:17:03 - Feat.: 0 - Title: Solisko prežilo len vďaka úveru. Stravovanie na terase je len krátkodobá letná záležitosť, odkazujú
01 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 02 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 03 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 04 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie 05 - Modified: 2024-03-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Útrapy veľkonočného baránka: Prečo ho vlastne pečieme?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 21:01