StoryEditorAkademia prichádza s novými lákadlami: Veríme, že hostia na nás nezabudli, odkazujú
Prečítajte si článok publikovaný v magazíne prečo nie?!, ktorý vychádza ako príloha Hospodárskych novín.
Trnkovci, teda rodinná spoločnosť Trnka Gastronomy, prevádzkuje štyri podniky. Tri sú v Trnave a jeden v Bratislave. Vyzerá to tak, že všetky lockdowny zvládli a už sú aspoň sčasti otvorené.
Dopady korony
Podľa marketingovej riaditeľky Zuzany Fajta to najlepšie zvládla pekáreň Chlieb Náš, ktorá fungovala nepretržite. „Aj vďaka portfóliu produktov a charakteru predaja sa jej naozaj darilo.“
archív Akadémia
Bratislavská kantína White Dragon bola zavretá iba dva týždn...
Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-06-09 12:37:08 - Feat.: 0 - Title: Hotel Park Avenue: Kríza ich prinútila k zmene, zo steakov prešli na koncept ejžn bowl
02 - Modified: 2021-06-02 19:43:57 - Feat.: 0 - Title: Gašperov mlyn sa po korone vracia s odvážnym experimentom. Týmto chce prilákať zákazníkov
03 - Modified: 2021-06-08 13:17:03 - Feat.: 0 - Title: Solisko prežilo len vďaka úveru. Stravovanie na terase je len krátkodobá letná záležitosť, odkazujú
01 - Modified: 2025-07-13 07:00:00 - Feat.: - Title: Chorvátsko nemusí byť len o mori. Toto je výber michelinských reštaurácií, ktoré rozhodne musíš navštíviť
02 - Modified: 2025-07-15 13:29:11 - Feat.: - Title: Milovala ho Marie Curie aj Ľudovít XIV. Džem bol výsadou bohatých, k ostatným sa dostal aj vďaka otrokom
03 - Modified: 2025-07-15 13:31:34 - Feat.: - Title: Odborník na bezpečnosť a výživu potravín: Pre toto sa vyhýbam dovozovej paprike a exotickému ovociu
04 - Modified: 2025-07-15 13:30:00 - Feat.: - Title: (Ne)bezpečné ovocie: Z výživovej bomby ničivá smršť pre zdravie. Ktoré druhy sú najrizikovejšie?
05 - Modified: 2025-07-09 14:00:00 - Feat.: - Title: Očistenie prihorenej panvice či dozretie avokáda? Tieto jednoduché triky vám ušetria čas, energiu aj miesto