StoryEditor

Gastro vychytávka roku 2015. Čokoláda získala revolučnú podobu

20.12.2015, 17:25
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk

Čokoláda v akejkoľvek podobe patrí medzi najobľúbenejšie potraviny na svete. Tentokrát však dokázala japonská spoločnosť Bourbon opäť prekvapiť. Dali jej totiž formu, ktorej výnimočnosť spočíva najmä v jej praktickosti, píše internetový portál designyoutrust.com.

Či už v tuhej podobe alebo po roztopení môže byť súčasťou sladkých pokrmov a jednoznačne vám ušetrí v kuchyni veľa času. Tvorcovia hneď uverejnili aj viacero tipov, ako ich produkt využiť. 

 

 


 

01 - Modified: 2007-12-11 08:20:00 - Feat.: 0 - Title: Inflácia v Číne dosiahla 11-ročné maximum
01 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku? 02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 03 - Modified: 2024-04-15 11:57:12 - Feat.: - Title: Štátny úrad, ktorý sa zmenil na posla dobrých správ 04 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 05 - Modified: 2024-04-05 12:19:23 - Feat.: - Title: Čokoláda, koláčiky či kolový nápoj: Častú chuť na sladké prekabátite niekoľkými spôsobmi
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 15:19