StoryEditorGastro vychytávka roku 2015. Čokoláda získala revolučnú podobu
Čokoláda v akejkoľvek podobe patrí medzi najobľúbenejšie potraviny na svete. Tentokrát však dokázala japonská spoločnosť Bourbon opäť prekvapiť. Dali jej totiž formu, ktorej výnimočnosť spočíva najmä v jej praktickosti, píše internetový portál designyoutrust.com.
Či už v tuhej podobe alebo po roztopení môže byť súčasťou sladkých pokrmov a jednoznačne vám ušetrí v kuchyni veľa času. Tvorcovia hneď uverejnili aj viacero tipov, ako ich produkt využiť.
01 - Modified: 2007-12-11 08:20:00 - Feat.: 0 - Title: Inflácia v Číne dosiahla 11-ročné maximum
01 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku?
02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie
03 - Modified: 2024-04-15 11:57:12 - Feat.: - Title: Štátny úrad, ktorý sa zmenil na posla dobrých správ
04 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo?
05 - Modified: 2024-04-05 12:19:23 - Feat.: - Title: Čokoláda, koláčiky či kolový nápoj: Častú chuť na sladké prekabátite niekoľkými spôsobmi