StoryEditor

Začínala som ako bacuľka, dnes mám vlastné fitko

08.09.2015, 11:12
Prečítajte si tridsiatydruhý diel seriálu Fit s HN, kde vám každý druhý týždeň spolu s Trénerom na Dosah ukážeme, ako zdravšie žiť a ako vydržať.

Vraj keď človek naozaj niečo veľmi chce, spojí sa celý vesmír, aby sa priania naplnili. Vlastné "fitko" je sen, ktorý na začiatku vôbec nebol na dosah. Začala som ako obézna cvičenka, až ma nadobudnutá láska k pohybu priviedla na vytúžené číslo na váhe a zo mňa sa stal tréner. Veľa rokov som cvičila a trénovala popri zamestnaní, až kým som si nevytvorila projekt Tréner na Dosah, podporený vlastnými skúsenosťami z chudnutia, cvičenia, trénerstva a vlastnou filozofiou, ktorá dokáže správne motivovať. Klientov pribúdalo a ja som začala túžiť po vlastnom priestore, kam ich budem môcť pozvať a venovať sa im naplno.
 


S Trénerom na Dosah, Alexandrou Machanovou, spolupracujeme už takmer rok a pol.
Všetky jej články a cenné rady si môžete prečítať TU.



V prvý septembrový týždeň som hrdo stála vo dverách budovy, kde je miesto, kde môžete cvičiť, chudnúť, zdravo raňajkovať, oddychovať, rozprávať sa, tráviť voľný čas so svojou rodinou, či už sú to vaši rodičia, partneri alebo deti.

Keď sa budete prechádzať po jednom z najkrajších bratislavských parkov v Ružinove, na Jadrovej ulici určite natrafíte na útulnú budovu v strede zelene. A ak si na dverách a oknách prečítate Centrum na Dosah, nuž, dobrodošli, ako hovoria Chorváti, ktorí týmto pozdravom vítajú všetkých pocestných a dávajú im najavo, ako veľmi sú radi, že dorazili na správne miesto. Dobrodošli, priatelia.

Dlho som rozmýšľala, čo môže Centrum na Dosah ponúknuť. Okrem toho, čím vás dokážu prilákať aj iné fitness centrá (kruhový tréning, fitness jóga, posilňovanie, box, kurzy sebaobrany), ponúkame koučovanie v procese chudnutia, vzdelávanie v oblasti zdravej výživy a zároveň praktickú ponuku zdravých raňajok každé ráno, ktoré si môžete kúpiť cestou do práce alebo do školy. Venujeme sa seniorom, rodičom s deťmi, pripravujeme víkendové programy. No najmä, snažíme sa utvoriť atmosféru, ktorá dýcha pohodou a pomáha zmeniť vaše nazeranie na aktívny odpočinok a starostlivosť o zdravie.

Viem, že nikoho nemožno nútiť. Ale uvítame vás medzi nami.


Kto je ALEXANDRA MACHANOVÁ
Alexandra Machanová vyštudovala Strednú pedagogickú školu a neskôr sociálnu prácu v Bratislave. Osobnú trenerku robí už viac ako 15 rokov. Začínala ako precvičovateľka aerobicu a neskôr si spravila "trénera 3 triedy - SAFA". Cvičí na Slovensku aj v zahraničí a projekt TRÉNER NA DOSAH vznikol v októbri 2013 ako prirodzené vyústenie jej pôsobenia v športovom živote.  Snaží sa ľuďom priblížiť pohyb ako taký a základy zdravej stravy. Dnes pri množstve klientov pracuje aj formou virtuálneho koučovania.

01 - Modified: 2007-09-12 15:37:21 - Feat.: 0 - Title: Putin odvolal premiéra, nominoval nového
01 - Modified: 2016-01-05 14:24:23 - Feat.: - Title: 8 bodov, s ktorými môžete zvládnuť novoročné predsavzatia 02 - Modified: 2015-12-08 16:20:20 - Feat.: - Title: Zostaňte fit aj v zime. Skúste tieto cviky z obývačky 03 - Modified: 2015-11-25 15:00:01 - Feat.: - Title: Tip na zdravú večeru, nad ktorou vám nikto neohrnie nos 04 - Modified: 2015-11-24 18:16:31 - Feat.: - Title: Zostaňte fit aj na jeseň a v zime. Cvičte doma tieto cviky 05 - Modified: 2015-10-27 12:25:49 - Feat.: - Title: Toto je spôsob, ako motivovať deti naozaj zjesť špenát
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
02. máj 2024 21:47