StoryEditorNebojte sa polievok. Tu sú štyri tipy od šéfkuchárov
Jar a leto prináša do našich kuchýň čerstvú zásobu zeleniny, ktorú môžeme hneď chutne pripraviť. Nechajte sa prekvapiť ostrejšou paprikovou polievkou, osviežte sa jogurtovou s uhorkou a mätou, milovníkov klasiky poteší paradajková polievka a fajnšmekrov zas zelerový krém. Štyri tekuté tipy podľa portálu idnes.cz.
01 - Modified: 2007-05-31 20:04:37 - Feat.: 0 - Title: Noemova archa sa vrátila na horu Ararat
01 - Modified: 2024-03-28 18:44:20 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
02 - Modified: 2024-03-22 11:00:00 - Feat.: - Title: Bratislavské pekárne, ktoré sa oplatí navštíviť: Tu si dáš sladké pečivo, rímsku pizzu, dobrú kávu aj bagety ako z Paríža
03 - Modified: 2024-03-21 15:32:23 - Feat.: - Title: Foodbloger Géczy: Kupujeme si drahé oblečenie a mobily, no obed chceme za 5 eur. Také jedlo nemôže byť z kvalitných surovín
04 - Modified: 2024-03-25 23:00:00 - Feat.: - Title: Univerzálny pomocník? Stavte na citrón, pomôže s čistením aj s pleťou, hneď niekoľkými spôsobmi
05 - Modified: 2024-03-20 09:10:35 - Feat.: - Title: Sladené nápoje pravidelne pije každý tretí Slovák, sladkosti je každý druhý. V tomto sme sa však zlepšili