StoryEditor

Kaviareň v Leviciach, ktorá sa inšpirovala hviezdnou dráhou

28.06.2016, 17:30

Sú dni, keď jediné, čo potrebujete, je dobrá káva, pekné prostredie a pokoj. Presne na tieto chvíle je stvorená vynovená štýlová kaviareň v hoteli Astrum Laus v Leviciach, ďalší tip na zaujímavý podnik, ktorý vám prinášame v spolupráci s portálom kávičkári.sk

Hotel Astrum Laus nie je to totiž len luxusná oáza oddychu uprostred malého okresného mesta, kde dostanete úžasné jedlo i výborný servis, čaká vás tam aj skvelá káva. Nájdete v ňom hneď dve kaviarne – lobby bar na prízemí, ktorý poskytuje rýchly únik od pracovných povinností a elegantnú kaviareň ukrytú na poschodí, dokonalé miesto na mítingy i posedenia pri koláčiku.

Keď už sme pri koláčikoch. Sladké dobroty ani nás kávičkárov nenechajú chladnými a pri pohľade do klasickej sklenenej vitrínky sa nám hneď zbiehali slinky na čerstvé cheesecaky a tortičky. K horúcim letným dňom však možno lepšie padne studená domáca limonáda, ako kopec čokolády. Tú si môžete vychutnať na príjemnej terase s výhľadom na pokojné námestie a pri troche šťastia si chvíľu predstavovať, že ste niekde ďaleko.

Kaviareň hotela Astrum Laus sa tiež trochu inšpirovala hviezdnou dráhou, ktorá žije v názve hotela. Prírodné materiály a dizajnové kúsky sa tu spojili s tajomným tmavomodrým kobercom, pripomínajúcim hviezdnu oblohu. Romantické prvky a trendy svetlá v tvare kvetov prirodzene zapadajú do elegantného priestoru, kam môžete priviesť biznis partnerov i kamarátku.

Hlavnou hviezdou kaviarne Astrum Laus je však prirodzene káva. Talianske espresso Bazzara sa tu vyníma v umeleckých šálkach s tradičnými a art-deco motívmi, ktoré len umocňujú výnimočný zážitok. Sen každého kávičkára – dokonalá odborná príprava a pekné servírovanie – sú tu samozrejmosťou. Vychutnávať si ju môžete v oddelenom fajčiarskom salóniku i v nefajčiarskej časti s výhľadom do hotela i na mesto.

Krásne prostredie, dobrá káva, pokojná atmosféra a dobré koláče. Recept na šťastie, ktorý nájdete aj v srdci Levíc.

Pripravené v spolupráci s portálom:

Logo kávičkári.sk

01 - Modified: 2024-02-12 18:04:30 - Feat.: - Title: Legendárny Propeller dostáva ďalšiu šancu. Podnikateľ, ktorý stojí za známou sieťou, tam chce kaviareň 02 - Modified: 2024-01-05 10:43:24 - Feat.: - Title: Čarokvet v Bernolákove: Za zrodom spojenia kvetinárstva a kaviarne stoja nervózni muži 03 - Modified: 2023-12-14 13:00:00 - Feat.: - Title: Zaplať teraz, vypi budúci rok. Česi bojujú proti budúcoročnému zdražovaniu nápojov 04 - Modified: 2023-12-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Ani predaj, ani dražba. Známemu podniku v Petržalke sa kráti čas 05 - Modified: 2023-10-13 12:05:46 - Feat.: - Title: Dilema, ako prepojiť sever a juh Slovenska diaľnicou, je vyriešená. Odpoveď znie: nijako
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 08:03