StoryEditor

Bol citlivá duša. Ako spomínajú na Luka Perryho hereckí kolegovia z Beverly Hills 90210

05.03.2019, 11:03
Autor:
zarzar
Prečítajte si reakcie jeho bývalých hereckých kolegov z legendárneho seriálu Beverly Hills 902 10.

Smrť Luka Perryho, ktorý zomrel vo veku 52 rokov po mozgovej mŕtvici, zasiahla aj jeho bývalých kolegov z legendárneho seriálu Beverly Hills 90210. Všetci sa zhodli na tom, že to bol pre nich obrovský šok a na Perryho spomínajú ako na dobrého a veľmi talentovaného človeka, uvádza iDnes.cz.

Prečítajte si reakcie jeho bývalých hereckých kolegov z legendárneho seriálu Beverly Hills 902 10:

  • Jennie Garthová (Kelly)

"Mám zlomené srdce. Pre veľa ľudí veľa znamenal. Bol výnimočný. Zdieľam hlboký smútok s jeho rodinou a všetkými, ktorí ho milovali. Je to strašná strata."

  • Jason Priestley (Brandon)

Predstaviteľ Brandona Jason Priestley na svojom twitterovom účte poďakoval novinárke, ktorá bola nadšená z ich spoločného rozhovoru s Lukom Perrym pred rokmi.

  • Shannen Dohertyová (Brenda)

"Som v šoku. Zdrvená. Zničená stratou môjho priateľa. Na Luka mám mnoho úsmevných spomienok a tie budú navždy vyryté do môjho srdca."

  •  Ian Ziering (Steve)

Ako prvý na smrť kolegu zareagoval na sociálnych sieťach seriálový Steve. "Vždy sa budem vracať k milovaným spomienkam, ktoré sme zdieľali posledných 30 rokov. Nech je tvoja cesta naplnená nádhernými dušami, ktoré odišli pred tebou, rovnako ako si to robil ty pre tých, ktorí tu zostali."

  • Gabrielle Carterisová (Andrea)

"Luke bol obrovskou silou v živote toľkých ľudí. Bol veľmi citlivá duša, ktorá bola láskavá, veľkorysá a bojoval za slabších. Bol silným hlasom a ochrancom, ktorý bude chýbať všetkým, ktorí ho poznali. Zanechal tú svoju stopu - nikdy na neho nezabudneme. Súcitím s rodinou, priateľmi a fanúšikmi po celom svete."

Pozrite si upútavku seriálu s legendárnou zvučkou, ktorú si pamätáme takmer všetci:

  • Tori Spelling (Donna)

"Je mi ľúto jeho detí, ktoré doslova zbožňoval. Bol taký hrdý na Jacka a Sophie. Luke bol jeden z najmúdrejších a najpokornejších ľudí, akých som kedy poznala. Som vďačná za spoločné roky priateľstva. Bol pre mňa ako ozajstná rodina, ochranca a brat. Je mi ľúto straty, ktorú zažívajú všetci."

Luke Perry pred niekoľkými dňami prekonal ťažkú ​​mŕtvicu, po ktorej ho záchranka previezla do nemocnice Svätého Jozefa v Burbanku, kde ho lekári uviedli do umelého spánku.

Zomrel v pondelok 4. marca obklopený svojimi najbližšími, deťmi Jackom a Sophiou, snúbenicou Wendy Madison Bauerovou a bývalou manželkou Minnie Sharpovhou.

Herec skončil v starostlivosti lekárov s masívnou cievnou mozgovou príhodou paradoxne v deň, keď americká televízna sieť Fox Broadcasting Company potvrdila, že v lete odvysiela po devätnástich rokoch takzvaný reboot seriálu Beverly Hills 90210.

01 - Modified: 2019-03-04 13:33:47 - Feat.: 0 - Title: Zomrel legendárny frontman skupiny Prodigy Keith Flint
01 - Modified: 2024-04-18 22:00:00 - Feat.: - Title: O feminizme, inceloch a strachu: Muži strácajú pôdu pod nohami, necítia sa dobre, sú osamelí, nepochopení 02 - Modified: 2024-04-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Sociologička: Mám strach, že smerujeme k autokracii. Červená kontrolka bliká, politické signály sú varovné 03 - Modified: 2024-04-03 12:27:17 - Feat.: - Title: Stovky umelcov z oblasti hudby vyzvali na ochranu pred AI: Varujú pred útokom na ľudskú tvorivosť 04 - Modified: 2024-04-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Peklo i raj: LSD sa v ČSSR vyrábalo vo veľkom, užívali ho vojaci raketového štábu, nepohrdol ním ani Zeman 05 - Modified: 2024-04-05 14:00:00 - Feat.: - Title: Účinok ako viagra. Problémy s erekciou majú alternatívnu a účinnú verziu terapie, tvrdí štúdia
menuLevel = 2, menuRoute = style/osobnosti, menuAlias = osobnosti, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 17:36