StoryEditor

Skúšali sme bratislavské bistro, ktoré má udávať trendy

19.06.2014, 00:00
Pavel Pospíšil sa vybral vyskúšať bistro U Kubistu. Test nájdete v magazíne prečo nie?!.

„Nie sme ekokazatelia ani biombudsmani. Ale keď vám jedného dňa donesieme na stôl paradajku z vlastnej kubistickej záhrady, povieme si, sny sa plnia. Najmä paprikové. Dovtedy sa budeme zo všetkých síl snažiť zohnať na trhu to najlepšie. Gramáž jedál 108 gramov je symbolická. Na tanieri máte vždy viac. Ak vám bolo málo, stačí povedať. Chceme, aby boli všetky bytosti šťastné, najedené a aby pri platení nemuseli škrípať zubami.“ Tento manifest nájdete v reštaurácii, ktorú sme sa rozhodli pre zmenu otestovať.

Okolo štýlového bistra je totiž celkom rušno. Aj v odbornej tl...

Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2006-06-29 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Fico bude vysvetľovať
01 - Modified: 2025-11-29 23:16:51 - Feat.: - Title: Jediný iPhone, ktorý budete potrebovať: Dokázal základný iPhone 17 spraviť Pro modely zbytočnými? 02 - Modified: 2025-11-25 13:06:57 - Feat.: - Title: Americký drsniak ušitý pre Európanov v Európe. Stále však túži po jazde v teréne 03 - Modified: 2025-11-21 23:12:39 - Feat.: - Title: Vyzerá ako top model a stojí tretinu ceny. Vyskúšali sme smartfón, ktorý napriek tomu možno zmysel nedáva 04 - Modified: 2025-11-21 15:00:00 - Feat.: - Title: Čo môže za obezitu? Nedostatok pohybu nie je vinníkom, vyvracia mýty rozsiahla štúdia 05 - Modified: 2025-11-21 08:37:27 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Chlieb vo vajci poznali už v antickom Ríme, dnes zachraňuje staré pečivo a je kultovým streetfoodom
menuLevel = 2, menuRoute = style/preco-nie, menuAlias = preco-nie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. december 2025 09:14