StoryEditorSkúšali sme bratislavské bistro, ktoré má udávať trendy
Pavel Pospíšil sa vybral vyskúšať bistro U Kubistu. Test nájdete v magazíne prečo nie?!.
„Nie sme ekokazatelia ani biombudsmani. Ale keď vám jedného dňa donesieme na stôl paradajku z vlastnej kubistickej záhrady, povieme si, sny sa plnia. Najmä paprikové. Dovtedy sa budeme zo všetkých síl snažiť zohnať na trhu to najlepšie. Gramáž jedál 108 gramov je symbolická. Na tanieri máte vždy viac. Ak vám bolo málo, stačí povedať. Chceme, aby boli všetky bytosti šťastné, najedené a aby pri platení nemuseli škrípať zubami.“ Tento manifest nájdete v reštaurácii, ktorú sme sa rozhodli pre zmenu otestovať.
Okolo štýlového bistra je totiž celkom rušno. Aj v odbornej tl...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2006-06-29 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Fico bude vysvetľovať
01 - Modified: 2024-12-22 06:30:00 - Feat.: - Title: Otázniky (nielen) okolo Štedrej večere: Ako z rýb vyťažiť to najlepšie a aká je najlepšia voľba?
02 - Modified: 2024-12-21 23:00:00 - Feat.: - Title: Český bestseller stláča nedostatky na minimum. Zaujme rodiny i firemných klientov
03 - Modified: 2024-12-18 09:29:30 - Feat.: - Title: Zomrel blízky priateľ Kamily Magálovej. Spoločne varili v známej kulinárskej šou.
04 - Modified: 2024-12-17 21:26:33 - Feat.: - Title: Zomrel český šéfkuchár Pavel Pospíšil, ľudia ho poznali vďaka relácii Tajomstvo mojej kuchyne
05 - Modified: 2024-12-17 14:09:19 - Feat.: - Title: Ríče, co fčul, poriadiť. Poznáte tieto hovorové slovíčka a frázy? Len expert správne určí, kde sa používajú a čo znamenajú