StoryEditor

Adela: Všetky hlúposti, ktoré poviem ja, pripíšu Sajfovi

09.01.2016, 16:56

Vždy keď sa spolu stretnú, dostanú sa na akúsi svoju vlnu humoru a nie všetci im vždy rozumejú. Sú sarkastickí, vtipní a svojskí. V rubrike Ako je to naozaj v piatkovom HN MAGAZÍNE sme si v silvestrovskom vydaní dovolili malý „úlet“ a vyspovedali netradičný "pár" Adelu a Sajfu.

ZOZNÁMENIE
Adela: Zoznámili sme sa v rádiu.
Sajfa: Myslím, že to bol zhruba marec. Viem to absolútne presne, lebo sa už topili ľady. Adela ma vtedy oslovila: Hej ty, počula som, že vieš po anglicky, mohol by si, prosím ťa, urobiť úlohu pre môjho frajera?
Adela: Ktorý vtedy začal v nejakom záchvate študovať nejakú školu, na ktorú sa asi po dvoch mesiacoch vykašľal, ale to je už iná príhoda. Ja som nevedela ani ako sa Sajfa volá a ani ma to vôbec nezaujímalo, bol taký...
Sajfa: ...bol som taký bežný pešiak. O mne si napríklad majiteľ rádia myslel, že som chorý, nosil som takú šiltovku...
Adela: No, vyzeral si čudne. (Smiech)
Sajfa: Ďakujem, ty si už od začiatku vyzerala famózne. (Smiech)
Adela: Chodil si v tielku, v maskáčoch a v šiltovke, tento obraz mám vrytý. Ja som vtedy ešte poobede vysielala sama, a tak sme začali spolu debatovať –  chcel sa mi votrieť, lebo sa chcel dostať do veľkého rádia. (Smiech)
Sajfa: Blázonko.
Adela: Ale mala som pocit, že sme na rovnakej vlne.
Sajfa: Áno, to som mal aj ja, ale úprimne, skôr to bolo tak, že si skapínala v tom popoludňajšom vysielaní sama, potrebovala si nejakého sparinga, nosiča vody... v tom sme sa našli.


PRVÁ PAMÄTNÁ MODEROVAČKA
Sajfa: Ja som mal vždy pocit, že keď sme šli spolu moderovať, že ani jeden z nás nemá reálny strach či obavy.
Adela: Áno, keď moderujem sama, mám celodenný stres. So Sajfom je to super. Mohli by nás viac volať spolu moderovať.
Sajfa: Stáva sa to sem-tam ešte aj teraz, ale naozaj, mohli by aj viac, nepohrdneme. (Smiech)
Adela: Vždy ma to s ním baví, lebo viem, že sa môžem za nás skryť, že keď každý z nás povie nejakú hovadinu, tak to skončí tak, že: Adela a Sajfa to prepískli.
Sajfa: A zvyčajne sa stáva, že keď Adela povie niečo, čo je už za hranou, tak si ľudia reálne myslia, že som to povedal ja.
Adela: Každá hovadina, ktorá je za hranicou a odznie od nás dvoch, je pripísaná Sajfovi, takže mne to veľmi vyhovuje. (Smiech)
Sajfa: To je super!
Adela: A všetko, čo je hlboké a inteligentné, sa pripisuje mne.
Sajfa: Aj preto sa naša dvojica v podstate rozpadla, lebo sme boli nekompatibilní. (Smiech)




DOVOLENKY
Sajfa: Boli sme spolu na dvoch dovolenkách.
Adela: Na dvoch?
Sajfa: No na troch – áno, dvakrát v Grécku a raz na Bali.
Adela: Ale boli sme aj na takých výletoch, napríklad v Barcelone, v Londýne... tam niekto spadol z rozkladacej postele, pamätáš? (Smiech)
Sajfa: Tak to sú také detaily, čo nemôžeme ani spomínať (Smiech). Ale áno, ja osobne cestujem veľmi rád. Myslím si, že každé tri mesiace je dobré aspoň na týždeň niekam vypadnúť, ak sa to dá. Človek príde na iné myšlienky, vyčistí si hlavu...
Adela: To áno, je moja chyba, že si neviem zorganizovať, aby som viac cestovala, ako Sajfa. Myslím si, že netreba chodiť ani veľmi ďaleko.
 


Nový HN magazín je každý piatok vložený v HN. Hľadajte Hospodárske noviny vo svojom stánku alebo nákupnom centre po celý víkend. Sledujte nás aj na Facebooku.



DOMÁCNOSŤ
Sajfa: Aj v rádiu sme mali vlastne takú domácnosť.
Adela: Aj sme sa často navštevovali. Myslím si, že časom budeme žiť spolu, ale ešte treba...
Sajfa: To preriediť. (Smiech)
Adela: ...asi 20 rokov. Chce to vystriedať prvé manželstvá a potom sa to nejako utrasie. (Smiech) Ale pamätám si na jeden večer, keď sme ešte u Sajfovej predchádzajúcej frajerky pozerali hokej.
Sajfa: U Lindy?
Adela: A ja už som musela ísť a Sajfa ma zastavil pred dverami s nožom: Prečo už ideš? Ešte sme ani nezačali...


SVIATKY
Sajfa: Vysielavali sme spolu, takže sme boli spolu vždy ráno alebo poobede.
Adela: A neboli sme spolu aj na Donovaloch?
Sajfa: Boli... ale to bol asi rok 2006. Bože, ako to letí.
Adela: Vždy sme veľa vysielali a hlavne naživo, takže sa stávalo, že som bola na nejakej chate a musela som odtiaľ odšoférovať na vysielanie a naspäť. Vždy som rada vysielala aj na Štedrý deň.
Sajfa: To sú najkrajšie vysielania, pekná atmosféra, ľudia sú pokojní. Niekedy poslucháči prišli aj do rádia a doniesli nám koláče, my sami sme si dávali darčeky a potom sme sa rozpŕchli domov.
Adela: A vždy sme boli slušne oblečení. Pamätám si, že Sajfa prišiel prvýkrát na Vianoce vysielať v teplákoch, ja som bola v róbe, ostatní v oblekoch. Tak sme ho poslali domov sa prezliecť. Aj keď nás nikto nevidel, vždy to bolo slávnostné.


Adela Banášová
Vidieť ju môžeme v hudobnej šou Chart Show, či Milujem Slovensko a moderuje tiež vlastnú talkšou v Slovenskom národnom divadle s názvom Trochu inak.

Matej „Sajfa“ Cifra
Dlhoročný moderátor Fun rádia aktuálne moderuje Popoludnie so Sajfom, s Adelou sa stretávajú napríklad pri moderovaní OTA či Cezaara. Behá maratóny.

 


 

01 - Modified: 2008-01-01 20:33:58 - Feat.: 0 - Title: Vzor energetického certifkátu budovy (Info k obrázku štítka)
01 - Modified: 2022-04-04 20:24:38 - Feat.: - Title: Bez televízie, no s high-tech kuchyňou. Architekti na 55 metroch štvorcových vytvorili plnohodnotné bývanie pre rodinu 02 - Modified: 2021-05-18 20:21:39 - Feat.: - Title: Americký prezident Franklin Delano Roosevelt: Prekonal obrnu, no víťazstva sa nedožil 03 - Modified: 2021-05-17 14:50:49 - Feat.: - Title: Novodobí kreslení hrdinovia: Prečo Spiderman nahradil Mickeyho Mousa? 04 - Modified: 2021-05-14 10:56:49 - Feat.: - Title: Prejdite sa unikátnym mezonetom v Starom meste: Kraľuje mu priestor a zimná záhrada s džungľou 05 - Modified: 2021-04-20 18:09:26 - Feat.: - Title: Od mechaničky sanitiek po hlavu (ne)chcenej monarchie. Kto je neúnavná babička na tróne?
menuLevel = 2, menuRoute = style/vikend, menuAlias = vikend, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 15:54