Je utorok, do víkendu ešte ďaleko a Let‘s Dance je v plnom prúde. Kedy sa pre vás začínajú povinnosti spojené so šou? A ako vyzerá váš týždeň, keď pendlujete medzi Slovenskom a Nemeckom?
Je to teraz trošku náročné. Mám totiž v Hannoveri tanečnú školu, o ktorú sa musím starať. Keď v nej práve nie som, je v nej síce veľa super ľudí, ktorí svoju prácu robia výborne, ale napriek tomu som radšej, keď som pri tom osobne. Teraz to vyzerá tak, že vždy v sobotu letím do Bratislavy, v nedeľu je prenos a v pondelok alebo v utorok letím naspäť, to už podľa toho, ako dostanem letenku. Raz som už musela ísť aj vlakom, pretože v Hannoveri bol najväčší priemyselný veľtrh na svete – tu to tak býva – a už sa nedali kúpiť letenky. Je to vždy vzrušujúce a organizačne, fyzicky aj časovo fakt dosť náročné.
Podľa vašich sociálnych sietí usudzujem, že tak ako vás baví samotná šou, baví vás aj dianie v zákulisí, skrátka chvíle, keď tam všetci ešte beháte v papučiach, robia sa vlasy a môžete sa dobre porozprávať. Je to tak?
Áno, to ma fakt baví, pretože Let´s Dance robia veľmi milí ľudia. Jasné, máme aj stres, ale hlavne máme veľkú zábavu. Tím televízie Markíza je neuveriteľne ústretový. Ani si neviem predstaviť miesto, kde by nám bolo lepšie.
Je v aktuálnej sérii niekto, na koho sa celý týždeň úprimne najviac tešíte?
Za tie roky som si najviac obľúbila baby, ktoré
Zostáva vám 93% na dočítanie.