Kedy sa vyrábal seriál Neuer?
Nakrúcali sme ho v prvej polovici roku 2024.
A potom, zhruba po roku, prídu novinári a pýtajú sa na to, ako sa vám vciťovalo do postavy...
Presne (úsmev). A keďže viem, že spomínanie mi nejde, pozerala som si pred chvíľkou fotky z toho obdobia, aby som si pripomenula, čo som vtedy prežívala a ako som sa cítila.
Dostali ste túto úlohu cez kasting či bez neho?
Bola som na kastingu, ale na inú postavu. No nakoniec si ma režisér vybral na postavu Jany.
Ako sa vám pozdávala úloha vyšetrovateľky Jany?
Pamätám si na prvé stretnutie s Michalom Kollárom, režisérom projektu, keď mi hovoril detaily o tejto postave. V hlave mi vtedy išlo: fakt si dobre vybral? Lebo ja nemám nič spoločné s touto postavou, je to úplne iný žáner, než na aké som zvyknutá. Kriminálka je v podstate násilný žáner a ja vlastne žiadne nepozerám. Dokonca sa neviem pozerať ani na televízne spravodajstvo, keď sa v nich v kuse hovorí o tom, ako kto koho zabil, postrelil, aká sa kde stala nehoda. Nemám na to žalúdok.
Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 95% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-08-13 06:59:25 - Feat.: 0 - Title: Zdeněk Pohlreich: Každý tvrdí, že to robí z lásky, ale pre 99,9 percenta je to biznis. Tento svet je falošný
02 - Modified: 2025-07-12 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Herec a hudobník Daniel Fisher rozhovory nevyhľadáva, ak však do nejakého vstúpi, stojí za to. Tu je výsledok
01 - Modified: 2025-12-05 23:00:00 - Feat.: - Title: Výživové doplnky: Aké zvoliť, prečo si dať pozor na vajcia, nebehať nalačno a ako je to s proteínmi?
02 - Modified: 2025-12-05 23:00:00 - Feat.: - Title: Realitný maklér Andrej Grežďo: Ako nájsť dobrú nehnuteľnosť, dobrého makléra a kupovať či vyčkávať?
03 - Modified: 2025-12-04 16:20:23 - Feat.: - Title: Umelá inteligencia vstupuje do fintechu. Rozumieť jej začínajú aj Slováci, hoci ešte nie sme tam kde Singapur
04 - Modified: 2025-12-01 14:41:15 - Feat.: - Title: Kenská diplomatka pre HN: Afrika tvorí budúcnosť celej planéty. Hlavnou témou sa tu stáva produkcia potravín
05 - Modified: 2025-11-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Nič sa nezmenilo. Gauneri a korupčníci ostali rovnakí a stále idú v tých svojich ušpinených igelitkách