StoryEditor

Mini posúva level odlišnosti. Diely vám vytlačí na tlačiarni

29.12.2017, 14:30
Autor:
TopSpeedTopSpeed
Ak ste „autičkári“, alebo máte radi jedinečnosť, určite vás nepoteší, že môžete stretnúť rovnaké auto ako máte vy na parkovisku pred obchodným centrom.

Čo s tým však robiť? Môžete si spraviť cez celé auto plamene alebo pásy, táto doba však myslím si, a trochu aj dúfam, už dávno prešla. Mini na to ide oveľa zaujímavejším spôsobom. Individualizácia Mini podľa vášho gusta totiž priblíži automobil vašej konkrétnej osobnosti a odlíši auto od rovnakého kúsku na ulici.

Mini už teraz ponúka množstvo personalizácie pre svoje modely. Nájsť teda druhé rovnaké vozidlo, ktoré bude mať napríklad rovnako sfarbenú strechu, rovnaké nálepky, rovnakú exteriérovú farbu a rovnako farebné kryty spätných zrkadiel, je dosť ťažké. Avšak nie nemožné.

​Preto začne automobilka pre svojich zákazníkov ponúkať ešte vyššiu mieru individualizácie. V priebehu roka 2018 budú v programe Mini Yours v ponuke úplne voliteľné bočné panely, vnútorné lišty, osvetlené nástupné prahy alebo LED projektory vo dverách.

Zákazníci si tak budú môcť vybrať presne podľa ich prianí v novom online obchode, ktorý ponúkne 3D tlač alebo laserové gravírovanie. Vyrobené komponenty si bude môcť zákazník namontovať počas celej životnosti vozidla a hocikedy ich vymeniť za pôvodné - sériové, napríklad pri predaji svojho automobilu.

Majitelia si budú môcť vyberať z rôznych vzorov alebo vlastnej personalizácie, či už pôjde o dverové prahy alebo LED osvetlenie vo dverách. Napríklad dverové prahy s diódovým osvetlením nebudú využívať palubné napätie, ale magnetický spínač, ktorý rozsvieti nápis pri otvorení dverí.

Napájanie zabezpečia externé batérie, Mini vám dodá aj ďalšie dve rezervné na prípadnú výmenu.

Osvetlenie z dverí si viete už dnes objednať z rôznych e-shopov aj pre svoje staršie vozidlá, u Mini však budete mať možnosť nechať si vyrobiť nápis podľa vlastného nápadu a gusta. Pri nastupovaní vás tak môže privítať pekný pozdrav, vlastné meno alebo jednoducho prianie pekného dňa či čokoľvek iné.

Pripravené v spolupráci s TopSpeed.sk.

01 - Modified: 2024-04-24 14:00:02 - Feat.: - Title: Vyššia o desiatky percent: Spotreba áut na papieri nezodpovedá realite, ukazuje štúdia 02 - Modified: 2024-04-24 09:16:15 - Feat.: - Title: „Otec“ moderných škodoviek smeruje k Číňanom. Slovák dohliadne aj na tvary MG 03 - Modified: 2024-04-23 12:00:00 - Feat.: - Title: Keď začínajú drahé problémy: Čo nerobiť s turbomotorom a ako sa prejavujú problémy? 04 - Modified: 2024-04-23 09:10:00 - Feat.: - Title: Opel odhalil kompletne prepracované rodinné SUV. Väčšie, štýlovejšie a nielen elektrické 05 - Modified: 2024-04-22 13:21:18 - Feat.: - Title: Toyota prezrádza, aké chyby robia mladí vodiči najčastejšie. Zadarmo im pomôže
menuLevel = 2, menuRoute = auto/novinky, menuAlias = novinky, menuRouteLevel0 = auto, homepage = false
24. apríl 2024 18:58