StoryEditorReštaurácie Medusa v Bratislave expandujú, obsadzujú nové štvrte
Reštauračná sieť Medusa mieri do novostavieb v širšom centre Bratislavy. Potvrdila tri nové reštaurácie.
Bývalá priemyselná štvrť Mlynské nivy dramaticky mení svoj vzhľad. Nevyužívané industriálne stavby miznú alebo prechádzajú rekonštrukciou a novostavby postupne pridávajú na trh tisíce štvorcových metrov určených na kancelárie a na bývanie. Spolu s novou autobusovou stanicou tak vzniká priestor aj na gastro prevádzky. „Bratislava sa mení a my chceme byť pri tom,“ hovorí Peter Štecko, generálny riaditeľ Medusy, a dodáva: „Kým koncom 90. rokov a začiatkom storočia sme chceli byť čo najsilnejšie zastúpení v centre Bratislavy, dnes sa presúvame do výnimočných historických obj...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?
02 - Modified: 2024-10-25 02:49:30 - Feat.: - Title: Hviezdny šéfkuchár pre HN: Slovenská gastronómia rýchlo napreduje, kvalitu na michelinskú hviezdu má už teraz
03 - Modified: 2024-10-08 13:54:03 - Feat.: - Title: Chystá sa výnimočné podujatie pre všetkých gurmánov a nadšencov gastronómie. Na Slovensko zavíta MEGA hviezda
04 - Modified: 2024-09-26 08:32:42 - Feat.: - Title: ROZHOVOR Espresso za jedno euro, polievka za 3,50. Bistro v Sade Janka Kráľa zafixovalo ceny, uchváti ťa aj priestor
05 - Modified: 2024-09-17 07:00:00 - Feat.: - Title: Najsilnejší a najstarší vývar na svete? V Thajskej reštaurácii ponúkajú polievku, ktorá sa varí nepretržite celých 50 rokov