StoryEditorReštaurácie Medusa v Bratislave expandujú, obsadzujú nové štvrte
Reštauračná sieť Medusa mieri do novostavieb v širšom centre Bratislavy. Potvrdila tri nové reštaurácie.
Bývalá priemyselná štvrť Mlynské nivy dramaticky mení svoj vzhľad. Nevyužívané industriálne stavby miznú alebo prechádzajú rekonštrukciou a novostavby postupne pridávajú na trh tisíce štvorcových metrov určených na kancelárie a na bývanie. Spolu s novou autobusovou stanicou tak vzniká priestor aj na gastro prevádzky. „Bratislava sa mení a my chceme byť pri tom,“ hovorí Peter Štecko, generálny riaditeľ Medusy, a dodáva: „Kým koncom 90. rokov a začiatkom storočia sme chceli byť čo najsilnejšie zastúpení v centre Bratislavy, dnes sa presúvame do výnimočných historických obj...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-12-11 12:45:06 - Feat.: - Title: Chystáte sa na Maldivy? Tieto jedlá by ste mali určite ochutnať
02 - Modified: 2024-11-27 11:36:10 - Feat.: - Title: Potravinový a chemický odpad negatívne ovplyvňuje cestovný ruch aj gastronómiu
03 - Modified: 2024-11-24 23:00:00 - Feat.: - Title: METRO rozumie potrebám svojich zákazníkov a neustále zlepšuje nákupné
a podnikateľské prostredie
04 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?
05 - Modified: 2024-12-11 08:27:29 - Feat.: - Title: Hviezdny šéfkuchár pre HN: Slovenská gastronómia rýchlo napreduje, kvalitu na michelinskú hviezdu má už teraz