StoryEditorNestlé prináša zdravšie sladkosti s nižším množstvom cukru
Proti cukru cukrom. Spoločnosť Nestlé koncom marca oznámila zmenu receptúry tyčiniek, ktoré dlhodobo predáva vo Veľkej Británii. Po novom budú cukrovinky Milkybar obsahovať o približne 30 percent cukru menej ako doteraz, ich chuť by to však ovplyvniť nemalo. Tradičný cukor totiž spoločnosť vymení za nový typ. Ten sa od klasického kryštálového líši deravou štruktúrou.
Spoločnosť vynálezom nového typu prírodného sladidla reaguje na vysokú spotrebu cukru najmä u detí. Tyčinky s novou receptúrou firma začala vyráb...
Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-12-05 10:53:09 - Feat.: - Title: Cukor najlacnejší od roku 2020. Prečo to na cenovkách ešte nevidno?
02 - Modified: 2025-12-04 23:00:00 - Feat.: - Title: Slovenské poľnohospodárstvo volí medzi modernizáciou a dovozom
03 - Modified: 2025-11-29 13:00:00 - Feat.: - Title: Upchá ti prehltnutie žuvačky črevá, alebo nie? Vedci konečne vysvetlili, čo sa v takom prípade deje
04 - Modified: 2025-11-29 08:30:00 - Feat.: - Title: 10 bežných potravín, ktoré ťa môžu zabiť. Na zozname nájdeš aj zemiaky, rebarboru či kešu
05 - Modified: 2025-11-21 14:30:00 - Feat.: - Title: Kvalita jedla je pre Slovákov luxus. Tretina ľudí kvôli cenám znižuje nároky na stravu