StoryEditor

Sofiina voľba

25.11.2021, 23:00
Zavretý podnik je nesmierne náročné znovu rozhýbať.

O takomto čase v novembri sme mali za sebou hromadné testovanie, zavreté školy a gastrosektor bojoval o terasy. K akej zmene u vás došlo?

 Situácia je ešte horšia ako počas druhej vlny. Nepomáhajú nám žiadne opatrenia a prevádzky v skutočnosti čelia tvrdému lockdownu. Moja reštaurácia mala 38 pracovníkov a cez okienkový predaj ich neuživíte. Nejestvujú schémy pomoci, ktoré fungovali počas druhej vlny. Navyše ťaháte za sebou dlhy, ktoré nás dobiehajú z druhej vlny.

Skutočne ste nezaregistrovali žiadnu zmenu?

 Naozaj nič, len zhoršenie. Momentálne bojujeme o zapnutie schém pomoci, ktoré fungovali pred rokom. Mysleli sme, že sa z druhej vlny poučíme a predpokladali sm...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 02 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 03 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie 04 - Modified: 2024-03-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Útrapy veľkonočného baránka: Prečo ho vlastne pečieme? 05 - Modified: 2024-03-30 23:00:00 - Feat.: - Title: Kto chce pribrať, nech drží diéty: Ako správne chudnúť? Prečítajte si návod na získanie správnej hmotnosti
menuLevel = 2, menuRoute = focus/publicistika, menuAlias = publicistika, menuRouteLevel0 = focus, homepage = false
12. apríl 2024 12:34