StoryEditor

Zákon o odškodnení

25.11.2021, 23:00
Pre majiteľov podnikov je to len fikcia a nič hmatateľné

Od ministerstva práce ste požadovali preplácanie sto percent miezd, navyše k tomu odvody. Nie sú to príliš veľké ambície?

 Áno, navrhovali sme aj takéto opatrenie. Počas druhej vlny pandémie fungovalo súbežne viacero schém. Ak aj v niektorom z troch relevantných rezortov badáme snahy o ich opätovné zapnutie, všetko sa napokon končí na nevčasnej aktivite a snahe konštruktívne komunikovať.

Nepokladáte za absurdné, že zaočkovaného hosťa má kontrolovať nezaočkovaná obsluha?

 Rovnako absurdné, ako keď príde na kontrolu nezaočkovaná hygiena alebo policajt. V mojej reštaurácii vakcinácia dosahuje okolo 95 percent a o niečo podobné sa podľa mojich vedomosti usiluje väčšina podnikateľov v gastre. My nemáme problém so sebou, ale s nízkou preočkovanosťou celej populácie.

Môže zaočkovaný pracovník v gastre dúfať v neja...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-02-28 14:23:26 - Feat.: - Title: Lákala na rebierka a české pivo. Teraz známa reštaurácia na nábreží Dunaja smeruje do konkurzu 02 - Modified: 2024-02-26 09:42:48 - Feat.: - Title: Upokoja myseľ, stlmia úzkosť a navodia spánok: Toto sú najlepšie čaje na zaspávanie 03 - Modified: 2024-02-29 13:52:36 - Feat.: - Title: Vinárka Katarína Kuropková: Naturálni vinári sa nepotrebujú vymedzovať voči konvenčnej výrobe 04 - Modified: 2024-02-12 23:00:00 - Feat.: - Title: Skryté nástrahy potravín: Mal som klienta, vážil 160 kíl, a mal to pritom len z ovocia, hovorí odborník 05 - Modified: 2024-02-07 15:03:54 - Feat.: - Title: Stačí ho málo, bez neho to však nejde. Na tieto mýty o železe by si mali dať pozor hlavne vegáni
menuLevel = 2, menuRoute = focus/publicistika, menuAlias = publicistika, menuRouteLevel0 = focus, homepage = false
29. február 2024 20:28