Jablká patria podľa Time do spodnej zásuvky chladničky. Táto oblasť je zvyčajne najchladnejšia a pomáha zachovať čerstvosť jabĺk oveľa dlhšie, ako keby ste ich nechali v ovocnej miske v kuchyni.Pixabay
StoryEditor

Potraviny ako letný zdroj nákazy? Na čo treba dbať, keď ich skladujeme v chladničke

25.07.2018, 12:42
Autor:
tasrtasr
Skladovanie potravín počas tepla netreba podceniť, rýchlejšie sa kazia.

Hygienici z Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR jedlo radia držať v čistých kuchynských nádobách oddelene, aby sa do kontaktu nedostali suroviny a pripravené jedlá.

V galérii si pozrite ako potraviny skladovať chladničke počas tepla:

01 - Modified: 2020-05-11 14:59:17 - Feat.: 0 - Title: Týchto sedem jedál nepatrí na gril, odkazujú svetoví šéfkuchári
01 - Modified: 2025-12-04 23:00:00 - Feat.: - Title: Slovenské poľnohospodárstvo volí medzi modernizáciou a dovozom 02 - Modified: 2025-12-03 10:00:00 - Feat.: - Title: Európa bude mať v tomto roku až o 42 dní leta navyše. Blíži sa klimatická katastrofa, vedci bijú na poplach 03 - Modified: 2025-11-29 13:00:00 - Feat.: - Title: Upchá ti prehltnutie žuvačky črevá, alebo nie? Vedci konečne vysvetlili, čo sa v takom prípade deje 04 - Modified: 2025-11-29 08:30:00 - Feat.: - Title: 10 bežných potravín, ktoré ťa môžu zabiť. Na zozname nájdeš aj zemiaky, rebarboru či kešu 05 - Modified: 2025-11-21 15:00:00 - Feat.: - Title: Čo môže za obezitu? Nedostatok pohybu nie je vinníkom, vyvracia mýty rozsiahla štúdia
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
06. december 2025 02:18