Jablká patria podľa Time do spodnej zásuvky chladničky. Táto oblasť je zvyčajne najchladnejšia a pomáha zachovať čerstvosť jabĺk oveľa dlhšie, ako keby ste ich nechali v ovocnej miske v kuchyni.Pixabay
StoryEditor

Potraviny ako letný zdroj nákazy? Na čo treba dbať, keď ich skladujeme v chladničke

25.07.2018, 12:42
Autor:
tasrtasr
Skladovanie potravín počas tepla netreba podceniť, rýchlejšie sa kazia.

Hygienici z Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR jedlo radia držať v čistých kuchynských nádobách oddelene, aby sa do kontaktu nedostali suroviny a pripravené jedlá.

V galérii si pozrite ako potraviny skladovať chladničke počas tepla:

01 - Modified: 2020-05-11 14:59:17 - Feat.: 0 - Title: Týchto sedem jedál nepatrí na gril, odkazujú svetoví šéfkuchári
01 - Modified: 2022-07-01 12:50:17 - Feat.: - Title: Ceny potravín stúpajú. Foodbloggerka Lucia ti poradí, ako nakupovať potraviny tak, aby si ušetril 02 - Modified: 2022-06-30 06:53:47 - Feat.: - Title: Sú tu opäť čierne scenáre. Úsmev slovenských podnikateľov začína mrznúť 03 - Modified: 2022-07-01 04:00:00 - Feat.: - Title: Skratky SPF, UVA a UVB: Všetci ich poznáme, ale viete, čo skutočne znamenajú? 04 - Modified: 2022-06-28 13:41:39 - Feat.: - Title: Porovnanie letných dovoleniek: Najlacnejšie vychádza Grécko a Turecko, najdrahšie Chorvátsko a Francúzsko 05 - Modified: 2022-06-28 22:00:00 - Feat.: - Title: Chovatelia tento rok krachujú. Za socializmu sme mali vyše 500-tisíc dojníc, dnes iba pätinu
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
02. júl 2022 10:42