Kto to hovorí? Sang Yoon, ktorého impérium zahŕňa Father’s Office and Lukshon v Los Angeles a Two Birds One Stone v St. Helena v Kalifornii
Prečo: "Takáto príprava ražniči musí skončiť. Nemám problém s grilovaným mäsom na ihlici alebo s grilovanou zeleninou. Len nie na tej istej. Tieto potraviny sa pripravujú odlišne a vyžadujú rozdielny čas na prípravu. Je fyzicky nemožné všetko správne upiecť na jednom špíze. Najhoršie je, keď vidím cherry paradajky na rovnakej ihlici s kurčaťom. Každú zložku pripravujete nezávisle."Pixabay
StoryEditorTýchto sedem jedál nepatrí na gril, odkazujú svetoví šéfkuchári
Možno o tom ani neviete, ale grilujete nesprávne potraviny.
Špičkoví kuchári vyvrátia mýty o jednej z najobľúbenejších činností slnečných dní– grilovaní. Zvučné mená z oblasti gastronómie sa zhodli, že nie všetky dobroty, ktoré s obľubou grilujeme pri záhradných posedeniach, sú na to vhodné.
Pre Bloomberg spoločne vytvorili zoznam toho, čo na gril určite nepatrí a vysvetľujú aj prečo. Berte nasledujúci zoznam ako sprievodcu. Šéfkuchári odkazujú: „Neváhajte grilovať čokoľvek. Je to o vašej slobode vo varení. Ale nehovorte, že sme vás neinformovali...“
V galérii si pozrite, ktoré obľúbené jedlá a potraviny by ste teda podľa ich odporúčaní mali držať od grilu čo najďalej.
01 - Modified: 2018-07-11 22:05:30 - Feat.: 0 - Title: Po cestovinách sa nepriberá, práve naopak
02 - Modified: 2019-10-25 11:41:33 - Feat.: 0 - Title: Cedíte cestoviny cez sitko? Robíte jednu zo zásadných chýb pri varení, odkazuje šéfkuchárka
01 - Modified: 2024-10-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Záchrana probiotikami: Prečo sú dôležité, ako súvisia s ADHD a na čo by si histaminici mali dať pozor?
02 - Modified: 2024-10-02 15:30:00 - Feat.: - Title: Heslo vládnej konsolidácie: My nediskutujeme, my vám oznamujeme!
03 - Modified: 2024-10-02 11:00:00 - Feat.: - Title: Gastroenterológ Ladislav Kužela: Naše črevá môžu rozhodnúť aj o tom, kto sa nám páči
04 - Modified: 2024-09-30 12:30:00 - Feat.: - Title: Chystá sa výnimočné podujatie pre všetkých gurmánov a nadšencov gastronómie. Na Slovensko zavíta MEGA hviezda
05 - Modified: 2024-09-26 08:32:42 - Feat.: - Title: ROZHOVOR Espresso za jedno euro, polievka za 3,50. Bistro v Sade Janka Kráľa zafixovalo ceny, uchváti ťa aj priestor