StoryEditor

Z luxusnej reštaurácie do stánku s bao žemľami. Známy šéfkuchár pripravuje úplne nový koncept

23.02.2019, 23:00
V HNtelevízii sme sa rozprávali so šéfkuchárom Michalom Konrádom.

01 - Modified: 2025-10-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Prečo cudzincom neponúkam vepřo – knedlo – zelo a prečo majú Ázijci problém jesť sviečkovú? 02 - Modified: 2025-09-10 07:57:49 - Feat.: - Title: ROZHOVOR Zdeněk Pohlreich:​ „Dubajská čokoláda? Dôkaz toho, ako ľahko sa dnes dá svet zmanipulovať.“ 03 - Modified: 2025-08-13 06:59:25 - Feat.: - Title: Zdeněk Pohlreich: Každý tvrdí, že to robí z lásky, ale pre 99,9 percenta je to biznis. Tento svet je falošný 04 - Modified: 2025-06-27 14:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchár Jiří Zajíček: Mladá generácia dnes vie zo všetkého urobiť gél, ale nevie uvariť poctivú omáčku 05 - Modified: 2025-05-30 06:29:35 - Feat.: - Title: Michelinský šéfkuchár Pavol Sekerka: Úspech jedla je z 20 percent na kuchárovi, zvyšok stojí na inom
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. december 2025 07:44