Ako sa foodbloger stane foodblogerom? Ako vyzerá jeho pracovný deň? Prečo odmietol byť šéfkuchárom? Na otázky redaktorky Martiny Beňovej odpovedal Michal Hornický.
StoryEditor
Foodbloger: Naservírovať pekne bryndzové halušky je poriadna výzva
01 - Modified: 2024-12-17 09:00:00 - Feat.: - Title: Odborníčka na zdravé stravovanie Margit Slimáková: Keď sme dostatočne sýte, nebudeme maškrtiť
02 - Modified: 2024-12-16 13:00:00 - Feat.: - Title: Nepribrať cez Vianoce? Nečudujte sa, sá sa to!
03 - Modified: 2024-12-14 06:00:00 - Feat.: - Title: Mirka Luberdová: Prečo prestala piť alkohol, aké má predspánkové rituály a ako zhadzuje kilá
04 - Modified: 2024-12-13 18:29:16 - Feat.: - Title: Ťahúňom inflácie ostávajú potraviny. Vianoce predraží pečenie, potešia však iné tradičné suroviny
05 - Modified: 2024-12-13 10:33:00 - Feat.: - Title: Nové dáta o inflácii sú vonku. Ceny jedla naďalej smerujú nahor, šanca na skoré otočenie trendu je malá