Ako sa foodbloger stane foodblogerom? Ako vyzerá jeho pracovný deň? Prečo odmietol byť šéfkuchárom? Na otázky redaktorky Martiny Beňovej odpovedal Michal Hornický.
StoryEditor
Foodbloger: Naservírovať pekne bryndzové halušky je poriadna výzva
01 - Modified: 2024-11-14 14:58:57 - Feat.: - Title: Lagardová poslala Slovensku jasný odkaz: Novú transakčnú daň prehodnoťte. Vidí spolu päť prekážok
02 - Modified: 2024-11-12 13:14:46 - Feat.: - Title: Viete, ako správne rozmrazovať mäso? Nerobte tieto zásadné chyby
03 - Modified: 2024-11-11 09:00:00 - Feat.: - Title: Praktizuješ trojsekundové pravidlo, keď ti jedlo padne na zem? Odpoveď vedcov na to, čo je správne, ťa prekvapí
04 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne
05 - Modified: 2024-11-07 06:30:00 - Feat.: - Title: Usporiť pri varení a neutrpieť na kvalite? Takto skladujte potraviny a nezabúdajte na pokrievku