HN
StoryEditor

Foodbloger: Naservírovať pekne bryndzové halušky je poriadna výzva

17.07.2016, 16:00

Ako sa foodbloger stane foodblogerom? Ako vyzerá jeho pracovný deň? Prečo odmietol byť šéfkuchárom?  Na otázky redaktorky Martiny Beňovej odpovedal Michal Hornický.

01 - Modified: 2023-09-23 11:00:00 - Feat.: - Title: Muž rozhneval celý internet. Tvrdí, že práca na plný úväzok nie je pre neho a radšej bude žiť do 50-tky u rodičov 02 - Modified: 2023-09-22 12:22:46 - Feat.: - Title: Extrémny pôst skúša čoraz viac ľudí. Odborníčka vysvetľuje, prečo jedno jedlo denne prináša viac problémov ako pozitív 03 - Modified: 2023-09-20 22:00:00 - Feat.: - Title: Reklama vs realita: Porovnanie jedla z fast foodov na fotkách a v skutočnosti, najhoršie dopadlo najdrahšie 04 - Modified: 2023-09-19 06:00:00 - Feat.: - Title: Môžu byť ešte hlúpejšie? TikTokom sa šíri ďalší nebezpečný trend, deti sa po novom polievajú horľavinou a zapaľujú 05 - Modified: 2023-09-07 17:00:00 - Feat.: - Title: Zapekané poschodové sendviče: POHOSTENIE, z ktorého odpadnú deti i návštevy!
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. september 2023 06:28