HN sa pozreli, aké očakávania majú vinári, výrobcovia piva a sektor nealko.
Najesť sa a zapiť to vínom, pivom či nealkoholickým nápojom. Prevádzky čakajú, že zákazníci ich po pandémii vytrhnú z najhoršieho.
HN sa pozreli aké očakávania majú vinári, výrobcovia piva a sektor nealko.
1. Vinári čakajú na zmenu trendu
Vo vinárskom sektore majú za sebou po pandémii ťažký rok. Minuloročná produkcia vína stojí vo väčšine prípadov ešte v pivniciach, zatiaľ čo o tri mesiace sa začne pracovať už na novom ročníku....
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-12-22 06:30:00 - Feat.: - Title: Otázniky (nielen) okolo Štedrej večere: Ako z rýb vyťažiť to najlepšie a aká je najlepšia voľba?
02 - Modified: 2024-12-20 11:15:09 - Feat.: - Title: Potrpíš si na perfektné jedlo, ktoré je aj vizuálne lahodné? Tieto reštaurácie v Bratislave sú umením na tanieri
03 - Modified: 2024-12-18 23:00:00 - Feat.: - Title: Máte pizzeriu či cukráreň? Od nového roka sa pripravte na tieto zmeny v DPH
04 - Modified: 2024-12-18 10:58:47 - Feat.: - Title: FOTO Miluješ gastro a chceš ohúriť frajerku či obchodného partnera? Toto sú najkrajšie reštaurácie na Slovensku
05 - Modified: 2024-12-17 11:57:26 - Feat.: - Title: Krajina hlási nedostatok obľúbeného piva Guinness. Niektoré podniky dokonca zavádzajú prídelový systém