StoryEditor

Burger, tacos či tatarák: V Hlohovci šli cestou kvalitného gastra a piva, ťažké začiatky vystriedal úspech

28.09.2021, 15:00
Začiatky neboli jednoduché.

Ako jediná v okrese Hlohovec ponúka kvalitnú tankovú Plzeň. O úspechu miestneho podniku svedčí aj pravidelné prestížne pivárske ocenenie Hviezda sládkov, ktoré sa udeľuje vždy na jeden rok. Článok vyšiel v spolupráci s Kavickari.sk. 

V Pivárničke Nad Rínkom sa rozhodli ísť cestou kvalitného gastra. Začiatky však neboli jednoduché. Keď ako prví v Hlohovci s ponukou tankového piva pred piatimi rokmi otvárali, hľadali svojho konzumenta dlhšie.

„Pri našom pive čapica na pohár nepatrí,“ hovorí s úsmevom majiteľ Adam Svíba, ktorý síce vyštudoval právo, no získalo si ho práve gastro. Inou cestou sa však rozhodli ísť aj v rámci kuchyne.

Do regiónu priniesli vlnu ľahšieho street foodu, v ponuke nájdete hamburgery, krídelka, mexické quesadilly, tacos, kvalitné steaky či tatarák z vybraného mäsa od miestneho mäsiara, pripravené pod taktovkou šéfkuchára.

Na ukážku ich ponuky a priestory sa pozrite v galérii:

​„Máme stabilnú klientelu a sme radi, že sa k nám ľudia vracajú a odporúčajú nás. Spätná väzba je dar,“ zhodnotil Adam, ktorý sám pochádza z Hlohovca. Hovorí, že aj keď v začiatkoch bol ich koncept postavený najmä na kvalitnom pive, dnes už k nim ľudia chodia aj za chutným jedlom.

Jedálny lístok obmieňajú dvakrát ročne. Ak teda patríte medzi milovníkov zlatistého moku a kvalitného jedla, tak v Pivárničke Nad Rínkom ste na správnej adrese.

01 - Modified: 2021-08-19 13:52:21 - Feat.: 0 - Title: Moderné jedlá monarchie: Nebojíme sa ani kuracích pŕs s broskyňou, odkazuje šéfkuchár a žne úspech 02 - Modified: 2021-08-16 13:48:14 - Feat.: 0 - Title: Slováci, ktorí stvorili pracovný portál pre ľudí v gastre: Varovali nás, že v tomto segmente je to peklo
01 - Modified: 2022-07-01 12:50:17 - Feat.: - Title: Ceny potravín stúpajú. Foodbloggerka Lucia ti poradí, ako nakupovať potraviny tak, aby si ušetril 02 - Modified: 2022-06-30 06:53:47 - Feat.: - Title: Sú tu opäť čierne scenáre. Úsmev slovenských podnikateľov začína mrznúť 03 - Modified: 2022-07-03 13:00:00 - Feat.: - Title: Sendviče nielen na večeru. Ak sa vám nechce variť, pripravte si tri rýchle spôsoby 04 - Modified: 2022-06-29 11:55:00 - Feat.: - Title: Aj v jedlých hubách môžu vzniknúť nebezpečné toxíny. Vedec hovorí o najčastejšej chybe 05 - Modified: 2022-06-27 22:00:00 - Feat.: - Title: Boom minipivovarov? Nové síce stále pribúdajú, no Slovák si k remeselnému pivu hľadá cestu len pomaly
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
04. júl 2022 07:07