StoryEditorMusí mať podnik obrusy a majú to zvučné mená ľahšie? Vyvraciame mýty o michelinských hviezdach
Sami komisári vyhlasujú, že hviezdy radšej udeľujú než odoberajú. Aké sú však dnešné nároky na reštaurácie?
Michelinské hviezdy sú najprestížnejším ocenením v gastronómii. Nie je preto prekvapením, že je ich udeľovanie (a odoberanie) trochu tajomnou záležitosťou, s množstvom dohadov a fám, uvádzajú Lidovky.
Čo je na nich pravdy si pozrite v galérii:
01 - Modified: 2018-07-24 08:44:06 - Feat.: 0 - Title: Šéfkuchár skritizoval našu gastronómiu: Prečo by sem chodil Michelin, kvôli rezňom a haluškám?
02 - Modified: 2018-12-03 09:20:31 - Feat.: 0 - Title: Michelinský šéfkuchár: Čo varíme vo Fielde, doma nerobím. Radšej si dám dobrú sviečkovú
03 - Modified: 2018-12-26 18:37:14 - Feat.: 0 - Title: Začínali s malou pivničkou, dnes vyrábajú víno, ktoré pije pápež a odoberajú michelinské reštaurácie
01 - Modified: 2024-03-28 18:44:20 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
02 - Modified: 2024-03-22 11:00:00 - Feat.: - Title: Bratislavské pekárne, ktoré sa oplatí navštíviť: Tu si dáš sladké pečivo, rímsku pizzu, dobrú kávu aj bagety ako z Paríža
03 - Modified: 2024-03-21 15:32:23 - Feat.: - Title: Foodbloger Géczy: Kupujeme si drahé oblečenie a mobily, no obed chceme za 5 eur. Také jedlo nemôže byť z kvalitných surovín
04 - Modified: 2024-03-25 23:00:00 - Feat.: - Title: Univerzálny pomocník? Stavte na citrón, pomôže s čistením aj s pleťou, hneď niekoľkými spôsobmi
05 - Modified: 2024-03-20 09:10:35 - Feat.: - Title: Sladené nápoje pravidelne pije každý tretí Slovák, sladkosti je každý druhý. V tomto sme sa však zlepšili