StoryEditor

Musí mať podnik obrusy a majú to zvučné mená ľahšie? Vyvraciame mýty o michelinských hviezdach

Sami komisári vyhlasujú, že hviezdy radšej udeľujú než odoberajú. Aké sú však dnešné nároky na reštaurácie?

Michelinské hviezdy sú najprestížnejším ocenením v gastronómii. Nie je preto prekvapením, že je ich udeľovanie (a odoberanie) trochu tajomnou záležitosťou, s množstvom dohadov a fám, uvádzajú Lidovky.

Čo je na nich pravdy si pozrite v galérii:

01 - Modified: 2018-07-24 08:44:06 - Feat.: 0 - Title: Šéfkuchár skritizoval našu gastronómiu: Prečo by sem chodil Michelin, kvôli rezňom a haluškám? 02 - Modified: 2018-12-03 09:20:31 - Feat.: 0 - Title: Michelinský šéfkuchár: Čo varíme vo Fielde, doma nerobím. Radšej si dám dobrú sviečkovú 03 - Modified: 2018-12-26 18:37:14 - Feat.: 0 - Title: Začínali s malou pivničkou, dnes vyrábajú víno, ktoré pije pápež a odoberajú michelinské reštaurácie
01 - Modified: 2022-07-01 12:50:17 - Feat.: - Title: Ceny potravín stúpajú. Foodbloggerka Lucia ti poradí, ako nakupovať potraviny tak, aby si ušetril 02 - Modified: 2022-06-30 06:53:47 - Feat.: - Title: Sú tu opäť čierne scenáre. Úsmev slovenských podnikateľov začína mrznúť 03 - Modified: 2022-06-30 06:00:00 - Feat.: - Title: Ako si počas leta udržať zhodené kilá? Máme pre teba niekoľko tipov, chia semiačka ti nepomôžu 04 - Modified: 2022-06-23 16:00:00 - Feat.: - Title: Z týchto potravín sa najľahšie chudne: Uľahčia spaľovanie aj zrýchlia metabolizmus 05 - Modified: 2022-06-20 16:37:35 - Feat.: - Title: Pivo, langoše aj sexuálne dobrodružstvá. Ako to vyzerá na bratislavskej Kuchajde?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
02. júl 2022 06:45