StoryEditorAk obľubujete grilovačku, zbystrite. Tieto potraviny môžu byť v lete nebezpečné
Kto by nemal rád pikniky, barbecue, opekačky či grilovačky? Krásna predstava skvelého dňa sa však môže razom zmeniť na nočnú moru a to najmä pre nedostatočnú a hlavne bezpečnú prípravu potravín pred ich zužitkovaním. Každý rok ochorie jeden zo šiestich Američanov a 128-tisíc ľudí je hospitalizovaných pre ochorenie z potravín. Salmonela, toxoplazmóza, listéria, norovírusy... Tieto názvy vôbec neznejú dobre a nikto sa s nimi nechce dostať do kontaktu. Portál health.com prináša zoznam potravín, ktoré môžu váš skutočne dobre vyzerajúci zážitok zmeniť na menšiu nočnú moru.
01 - Modified: 2024-12-22 07:15:00 - Feat.: - Title: Polievka z vrany, v čase pôstu aj bobor. Na šľachtických stoloch boli kedysi pokrmy, ktoré by sme dnes nejedli
02 - Modified: 2024-12-22 06:30:00 - Feat.: - Title: Otázniky (nielen) okolo Štedrej večere: Ako z rýb vyťažiť to najlepšie a aká je najlepšia voľba?
03 - Modified: 2024-12-20 11:44:06 - Feat.: - Title: Nezneužijeme pokles DPH, sľubuje poľnohospodárska a potravinárska komora po rokovaní s Ficom
04 - Modified: 2024-12-17 09:00:00 - Feat.: - Title: Odborníčka na zdravé stravovanie Margit Slimáková: Keď sme dostatočne sýte, nebudeme maškrtiť
05 - Modified: 2024-12-16 13:00:00 - Feat.: - Title: Nepribrať cez Vianoce? Nečudujte sa, sá sa to!