Flickr
StoryEditor

Klasická slovenská kuchyňa. Lahodná zdravotná katastrofa?

12.07.2016, 00:00
Autor:
mušmuš

Niet nad tradičnú domácu kuchyňu. Ergo babičkinu. Alebo aspoň mamičkinu.

Hutná polievka, výdatné hlavné jedlo a dezert, čo by sám o sebe vystačil za dva chody. Zlaté piliere slovenskej kuchyne sú chutné (alebo občas aj nie) a za ten svet na ne nedáme dopustiť. Čo však robia tradičné podtatranské pokrmy s našim zdravím? Popravde, radšej ani nechcite vedieť.

01 - Modified: 2025-12-17 06:24:56 - Feat.: - Title: Záujem o obedy v jedálňach stúpa, no kuchárov je žalostne málo. Škola v Martine zvažuje núdzové riešenie 02 - Modified: 2025-12-13 23:00:00 - Feat.: - Title: Piekli sa v kláštoroch, u šľachty i ako afrodiziakum. Ako sa medovníky a perníky stali súčasťou histórie 03 - Modified: 2025-12-12 15:00:00 - Feat.: - Title: Karin Šturcová: Silná káva a silná žena nie sú pre každého. Žena, a mladá, je pre mnohých ťažšie stráviteľné 04 - Modified: 2025-12-12 12:13:48 - Feat.: - Title: Mzdy rástli vo všetkých odvetviach, v gastre takmer o deväť percent. Ktoré porazili infláciu? 05 - Modified: 2025-12-12 08:00:00 - Feat.: - Title: Portugalci na Slovensku, ktorí vedia podnikať. Bratislava sa rozrástla o ďalšiu prevádzku Beija Flor
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
17. december 2025 16:29