Často sa nám pripomína, že práve raňajky sú najdôležitejšie jedlo z celého dňa, že by sme ich nemali zanedbávať, ale naopak dopriať si výdatné a zdravé veci. Vedci tieto odporúčania podkladajú faktami, no nie všetci sa nechajú ovplyvniť. Magazín Time ponúka deväť druhov raňajok, ktoré sú vhodné pre rôzne typy ľudí. Nájdete sa medzi nimi aj vy?
Veľa ľudí sa počas raňajok sústreďuje na pečivo či raňajkové cereálie, no tie sú podľa profesora Douglasa Paddon-Jonesa z University of Texas Medical Branch plné rafinovaných sacharidov. A tie sú zlé pre naše srdce i šírku pásu. Tí, ktorí si raňajky radi doprajú a hľadajú najmä zdravé alternatívy, sa veru niekedy zapotia.
01 - Modified: 2024-11-24 10:52:27 - Feat.: - Title: Ako na boľavé kríže? Fyzioterapeutka aj o tom, že existuje lacné riešenie a kedy obstreky nemajú zmysel
02 - Modified: 2024-11-22 23:00:00 - Feat.: - Title: Ako sa v zdraví dožiť stovky. Prinášame manuál na dlhý a dobrý život
03 - Modified: 2024-11-22 11:43:18 - Feat.: - Title: Premárnené roky pri „kokaínových“ technológiách. Radíme, ako sa nenechať chytiť do sociálnych sietí
04 - Modified: 2024-11-21 23:00:00 - Feat.: - Title: Ako znížiť vysoký tlak? Stačí päť minút denne a správny pohyb
05 - Modified: 2024-11-21 14:39:50 - Feat.: - Title: Ako môžem ako jednotlivec predchádzať odolnosti voči antibiotikám? Odborníci prinášajú rady