Málokomu sa chce potiť doma v kuchyni, keď si marmeládu, džem, lekvár, kompót či mrazenú ovocnú dreň môže jednoducho hodiť do košíka v hypermarkete. A okrem toho si ešte aj môže vybrať z desiatok druhov.
Dôvodov na domácu prípravu konzervovaných ovocných pochúťok je viacero. Pri zdraví a kvalite sa začínajú, pri chuti a udržiavaní tradícii končia. Toto je päť najvážnejších dôvodov, pre ktoré stojí za to zobrať si uprostred augusta pár dní voľna a opásať sa kuchárskou zásterou.
01 - Modified: 2024-11-03 09:00:00 - Feat.: - Title: Citlivý mužský problém môže vyriešiť aj vodná para, vysvetľuje urológ
02 - Modified: 2024-11-02 23:00:00 - Feat.: - Title: Štítna žľaza ako manažérka vnútornej pohody organizmu. Aké choroby sú jej odrazom?
03 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?
04 - Modified: 2024-10-31 23:00:00 - Feat.: - Title: Skryté časované bomby v našom tele. Ako si poradiť so zápalmi
05 - Modified: 2024-10-31 17:11:30 - Feat.: - Title: Urobí cesta na červenú planétu z astronautov invalidov? Výskumy varujú