Nedávne prieskumy neziskových organizácii a gastro odborníkov priniesli desivé zistenia týkajúce sa jedál a nápojov velebených pre svoju kvalitu a zdravotnú prospešnosť. Niektoré nie sú ani zďaleka tým, za čo sa vydávajú, píše huffingtonpost.com.
Za podvody môžu producenti, ktorí potraviny neprinášajú na trh v stave, v akom by mali. Podľa bestselleru gastro publicistu a cestovateľa Larryho Olmsteda Skutočné jedlo, falošné jedlo - Prečo nevieme, čo jeme a čo s tým môžeme urobiť je mnoho pokrmov v skutočnosti oveľa problémovejších, ako sa domnievame.
01 - Modified: 2024-11-03 09:00:00 - Feat.: - Title: Citlivý mužský problém môže vyriešiť aj vodná para, vysvetľuje urológ
02 - Modified: 2024-11-02 23:00:00 - Feat.: - Title: Štítna žľaza ako manažérka vnútornej pohody organizmu. Aké choroby sú jej odrazom?
03 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?
04 - Modified: 2024-10-31 23:00:00 - Feat.: - Title: Skryté časované bomby v našom tele. Ako si poradiť so zápalmi
05 - Modified: 2024-10-31 17:11:30 - Feat.: - Title: Urobí cesta na červenú planétu z astronautov invalidov? Výskumy varujú