Nedávne prieskumy neziskových organizácii a gastro odborníkov priniesli desivé zistenia týkajúce sa jedál a nápojov velebených pre svoju kvalitu a zdravotnú prospešnosť. Niektoré nie sú ani zďaleka tým, za čo sa vydávajú, píše huffingtonpost.com.
Za podvody môžu producenti, ktorí potraviny neprinášajú na trh v stave, v akom by mali. Podľa bestselleru gastro publicistu a cestovateľa Larryho Olmsteda Skutočné jedlo, falošné jedlo - Prečo nevieme, čo jeme a čo s tým môžeme urobiť je mnoho pokrmov v skutočnosti oveľa problémovejších, ako sa domnievame.
01 - Modified: 2024-11-22 11:43:18 - Feat.: - Title: Premárnené roky pri „kokaínových“ technológiách. Radíme, ako sa nenechať chytiť do sociálnych sietí
02 - Modified: 2024-11-21 23:00:00 - Feat.: - Title: Ako znížiť vysoký tlak? Stačí päť minút denne a správny pohyb
03 - Modified: 2024-11-21 15:55:40 - Feat.: - Title: Šéf Tatranskej mliekarne pre HN: vyvážame na Balkán aj do Nemecka, výrobu plánujeme rozšíriť aj o luxus
04 - Modified: 2024-11-21 14:39:50 - Feat.: - Title: Ako môžem ako jednotlivec predchádzať odolnosti voči antibiotikám? Odborníci prinášajú rady
05 - Modified: 2024-11-21 11:06:26 - Feat.: - Title: Kašlete? Možno je to z upratovania. Chemické prostriedky škodia podobne ako fajčenie