Nedávne prieskumy neziskových organizácii a gastro odborníkov priniesli desivé zistenia týkajúce sa jedál a nápojov velebených pre svoju kvalitu a zdravotnú prospešnosť. Niektoré nie sú ani zďaleka tým, za čo sa vydávajú, píše huffingtonpost.com.
Za podvody môžu producenti, ktorí potraviny neprinášajú na trh v stave, v akom by mali. Podľa bestselleru gastro publicistu a cestovateľa Larryho Olmsteda Skutočné jedlo, falošné jedlo - Prečo nevieme, čo jeme a čo s tým môžeme urobiť je mnoho pokrmov v skutočnosti oveľa problémovejších, ako sa domnievame.
01 - Modified: 2025-12-04 23:00:00 - Feat.: - Title: Slovenské poľnohospodárstvo volí medzi modernizáciou a dovozom
02 - Modified: 2025-12-04 16:02:24 - Feat.: - Title: Smartfón vo veku 12 rokov? Súvisí s týmito zdravotnými problémami
03 - Modified: 2025-12-04 11:03:10 - Feat.: - Title: Najväčšia aféra v Bruseli za desiatky rokov. Odhalenia sú tentoraz veľmi závažné
04 - Modified: 2025-12-02 23:00:00 - Feat.: - Title: Invazívne, škodlivé. Štúdia sumarizuje vpád jedného druhu produktov do stravy
05 - Modified: 2025-12-02 12:29:12 - Feat.: - Title: Eva Pavlíková prehovorila o zdravotných problémoch: Predstavenie odohrala v takomto stave