StoryEditor

Neworský šéfkuchár radí: Toto sú najväčšie chyby pri príprave steakov

26.10.2016, 00:00
Autor:
bonbon
Len málo jedál sa dá porovnať so šťavnatým kusom steaku z obľúbeného miestneho steakhouseu.

Pripodobniť si svoj jedinečný kulinársky zážitok z reštaurácie môžete aj doma.

Známy americký šéfkuchár Billy Oliva, ktorý dohliada na kuchyňu v jednom z najobľúbenejších amerických steakhouseov Delmonico's na newyorskej Wall Street, ktorého história siaha až do roku 1837, pre Business Insider prezradil svoje tipy.

Prečítajte si 9 najčastejších chýb, ktoré robíme pri domácej príprave steakov podľa Billyho Olivu.

01 - Modified: 2025-11-24 13:00:00 - Feat.: - Title: Nemusíte byť IT odborník. Poradíme ako rozoznať AI obrázky, opraviť zariadenie a obnoviť vymazané súbory 02 - Modified: 2025-10-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Prečo cudzincom neponúkam vepřo – knedlo – zelo a prečo majú Ázijci problém jesť sviečkovú? 03 - Modified: 2025-10-13 22:00:00 - Feat.: - Title: Ako sa darí nášmu biznisu s mäsom? Sektor čaká skúška odolnosti, Slovákom zas hrozia vyššie ceny 04 - Modified: 2025-10-03 17:00:00 - Feat.: - Title: Jesenná depresia či zmeny nálad: Vieme, ako s nimi zatočiť raz a navždy 05 - Modified: 2025-09-19 15:02:59 - Feat.: - Title: Česká inšpekcia preveruje praktiky v KFC, údajne používalo mäso po záruke. Ako reaguje slovenská pobočka?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. december 2025 16:00